/Dambovita/Magazin de biciclete

FreeRider închirieri biciclete și excursii

Strada General Vasile Milea 186, Voinești 117432, România

FreeRider închirieri biciclete și excursii
Magazin de biciclete
4.9
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
833F+Q8 Voinești, România
+40 722 530 182
freerider.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Matei Badea
Matei Badea2 ani în urmă
Am ajuns la baietii astia de doua ori pana acum. Ambele vizite au fost excelente.
Au fost doua iesiri cu multa bicicleala si distractie de calitate.

Dragos, Andrei si Fabian, gazdele noastre, au fost parfum, exact ce trebuia.

Ai chef de o bicicleala, du-te acolo si mai vorbim dupa ce te intorci.

Bafta, si multumesc echiper Freerider ca se implica in fenomen si ca-l promoveaza.
Razvan Chesnoiu
Razvan Chesnoiu2 ani în urmă
Servicii excelente, oameni pasionati, biciclete atent întreținute. Sunt oamenii pe care ii aleg an de an când vreau sa abordez un traseu necunoscut prin Câmpulung Muscel pentru ca sunt sigur ca ar iesi o tura excelenta. Gazda, Dragoș, super amabilă, a avut mereu grija să ne explice ce să facem și pe unde să o luam. Recomand cu încredere.
Marius bml221
Marius bml2212 ani în urmă
O aventura frumoasa, voi mai incerca in viitor!

Recomand bicicleta full suspension pentru traseele mai dificile. De asemenea, spre deosebire de mine, ar fi bine sa ai casca, încălțăminte cu aderență si niste haine groase in caz că se strica vremea pe munte.

Pentru cine își dorește, exista traseu pana la cabana voina de pe vârful muntelui (nu apare pe GMaps/Munții Noștrii, insa se gaseste pe ViewRanger). De notat că podul spre cabana era surpat la data cand am fost pe traseu (9 aug 2021). Pentru a ajunge la podul improvizat din lemn, trebuie mers pe albia raului. E putin dificil de carat bicicleta întrucât sunt multi bolovani si nu se poate pedala, dar a meritat.
Razvan Pop
Razvan Pop2 ani în urmă
O Mecca a MTB-ului, în toate formele lui.

Dacă îți place sa te dai la vale, e musai sa treci pe la Freerider sa închiriezi o bicicleta electrica. Cat timp Dragoș o pregătește, poți sa iti crești pulsul extrem de rapid pe pump track, atenție... creează dependenta.
Vlad Hirlau
Vlad Hirlau2 ani în urmă
Totul la superlativ, de la primul minut pana la predare. Ne-am simtit minunat. Am urcat pana la Stramtu si apoi am coborat pe un forestier pe langa un parau, pana in soseaua ce leaga Lerestiul de Cabana Voina. A fost senzational! Abia astept sa repetam experienta, zona e plina de astfel de trasee, peisajele sunt absolut superbe iar bicicletele de la FreeRider sunt perfecte!
Sterpu Mihai
Sterpu Mihai5 ani în urmă
O experienta interesanta ce trebuie incercata mai ales de cei care au deja bicicleta si vor sa vada de ce este in stare una electrica dar si de catre cei cu o conditie fizica mai modesta dar care vor sa se bucure de peisaje.
Inchirierea decurge rapid, ti se explica cele cateva lucruri de baza esentiale, primesti inclusiv camera de schimb si spray cu piper.
Vom mai reveni cu siguranta.
Costel Popovici
Costel Popovici6 ani în urmă
Cinci stele pentru Casa FreeRider! Bicicleta asistata electric pe care am inchiriat-o e silentioasa, se adapteaza imediat solicitarilor, bateria e arhisuficienta pentru o plimbare de o zi-doua in zona. Se comporta foarte bine atat la mersul pe sosea cat si offroad, chiar daca panta e considerabila si terenul accidentat. Faptul ca e asistata electric ofera aceeasi senzatie ca si mersul pe o bicicleta obisnuita, avantajul fiind faptul ca usureaza foarte mult efortul. E foarte usor de controlat si nu am intampinat greutati. Pornirea sau oprirea e ca la o bicicleta obisniuta iar viteza in timpul mersului se adapteaza in functie de necesitati printr-o simpla apasare pe un buton plasat comod pe ghidon. Locatia e foarte buna, am facut trasee excelente, cu peisaje superbe. Suntem foarte multumiti, am petrecut un timp frumos si cu sigutanta vom reveni!
Raluca Munteanu
Raluca Munteanu6 ani în urmă
Sa încep prin a ma descrie: sunt mama a 2 pusti si soție de "bicilist". Am învățat sa merg pe bicicleta la 17 ani și de atunci nu pot spune ca am căpătat prea multa experienta (ma urc pe bicicleta maaaxim de 5 ori pe an). Nu sunt amatoare de exerciții cardio sau orice fel de sport ce presupune efort (mai bine zis - urăsc sa obosesc). Cu toate acestea, m-am lăsat pe mana soțului și am evadat un weekend la Casa Biciclistilor, in Leresti unde am închiriat, doar pt mine, o bicicleta asistata electric (menționez ca nu a mers în locul meu - a trebuit sa pedalez - dar m-a ajutat muuuuult). Traseul ales a presupus 20 km de urcare și 20 km de coborâre cu o diferență de nivel de aproximativ 1000 m... drum pe care EU (recitiți mai sus ce pregătire am) l-am făcut FĂRĂ probleme, bineinteles cu ajutorul E-bike-ului!!!!

CONCLUZIE: Recomand călduros închirierea unui E-bike!!! Recomand cazarea în Casa Biciclistilor!!! Recomand cu mare drag gazdele!!!
Locații recomandate