/Dambovita/Magazin de biciclete

BeKID

Strada 1 Mai Nr 308, Petrești 515850, România

BeKID
Magazin de biciclete
4.5
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WHP6+WX Petrești, România
+40 376 448 029
bekid.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicolae buta
Nicolae buta7 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de bicicleta achiziționata de la Bekid, atât eu cat și baietelul meu Produsul calitate preț este OK și livrarea s-a făcut în termen de 2 zile, exact cum ne-au anunțat atât telefonic, cat și prin e-mail, cei de la call - center. Asadar apelati cu incredere la magazinul on-line Bekid. ro si nu veti regreta. Profesionalism, seriozitate, experienta, comunicare, calitate, sunt doar cateva din calitatile acestui magazin online. Felicitari !
Laura B
Laura B7 ani în urmă
Am cumparat de pe acest site un patut pentru copilul meu, precum si un carucior. Mi-a placut faptul ca au o gama variata de produse si sunt extrem de multumita de calitatea acestora. Produsele au fost livrate foarte repede.
Constantin Daniel Malaeru
Constantin Daniel Malaeru7 ani în urmă
Va pot spune din propria experienta ca Bicicleta Ninja 12 - Dino Bikes este una de calitate foarte buna un aspect placut si foarte practica pentru copilul meu . Raport calitate pret foarte bun ,comanda a ajuns la mine foarte repede 2 zile plus ca am primit si un cadou ( eBook Cadou )Fetitei mele ia placut foarte mult incat a vrut sa o ia in pat cu ea ...Bekid este un magazin de nota 10 .
Naghi Remus Ionut
Naghi Remus Ionut7 ani în urmă
Imi place foarte mult acest site deoarece ofera o gama foarte variata de produse pentru copii la preturi accesibile. Termenul de livrare a fost, de asemenea, respectat. O mentiune speciala si pentru cei de la call center care au dat dovada de profesionalism si operativitate. Recomand cu incredere!
Georgeta Andries
Georgeta Andries7 ani în urmă
De cand am gasit acest magazin am scapat de grija cumparaturilor pentru copilul meu! Aici gasesc toate produsele utile cresterii lui...patuturi, carucioare scaune auto precum si multe jucarii frumoase, utile si ieftine! Multumesc BEKIDS!
Cris Cantoriu
Cris Cantoriu7 ani în urmă
Imi place acest site deoarece are tot ce i trebuie copilului: cărucioare, jucării, scaune auto, biciclete. Asigura toate nevoile si comfortul copilului.
Jucăria comandata de mine a venit in termenul promis si am fost anunțată telefonic si prin email. Pretul si calitatea au fost pe măsura. Multumesc site-ului ce mi-a dat posibilitatea sa mi spun părerea si cu siguranța voi revenii la bekid
Daniela vatui
Daniela vatui7 ani în urmă
am cumparat carucior de copii, bicicleta si jucarii pentru copilul meu sunt foarte incantata de achizitiile facute, sunt de calitate superioara, copilul le adora, iar personalul cu care am interactionat este amabil si profesional, iar transportul a fost rapid si sigur
Alex Rotaru
Alex Rotaru2 ani în urmă
Nu e posibil sa plasez o comanda vineri si sa imi vina pe bucati. Am plasat comanda vineri si nici pana astazi nu mi-a venit toata comanda. Marti a venit ceva, miercuri altceva si mai sunt de venit 3 produse.(tinand cont ca am comandat produsele pe aceeasi comanda) E imposibil ca in 2021 sa dureze atat de mult sa iti vina comanda.
Cand am comandat din afara tarii a durat 7 zile sa vina, iar voi nu sunteti in stare sa trimiteti o comanda in tara intr-un timp rezonabil.
Un sfat pentru cine ar vrea sa cumpere de aici: cautati alt magazin.
Locații recomandate