/Constanta/Magazin de biciclete

Magazin Sweets Kendamas (Kendama Constanta)

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 181, Constanța 900001, România

Magazin Sweets Kendamas (Kendama Constanta)
Magazin de biciclete
4.3
122 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J5H+7F Constanța, România
+40 752 209 770
gravityshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Pyro Maru
Pyro Maru2 ani în urmă
Am facut de 3 4 ori o comanda si de fiecare data mia anulato
Sandu
Sandu2 ani în urmă
Am fost la ei in magazin si am vrut sa achizitionez un produs de 49 de lei pe site, iar cand a fost scanat, produsul era defapt 59 de lei. Si cand am intrebat de ce este asa, am primit un raspuns foarte stupid: Imi pare rau dar nu eu ma ocup de preturi, ori il lasi aici ori iti iei alt produs. Lipsa de profesionalism si bataie de joc
Dumitru Echim
Dumitru Echim4 ani în urmă
Pe site si OLX pretul articolului era 119 ron, am mers la magazin si mi s-au cerut 129 ron, am intrebat de ce este mai scump fata de online si am primit cel mai stupid raspuns: cei ce comanda online platesc si transportul. De parca timpul si combustibilul meu sunt gratuite plus ca au incasat cash imediat. Lipsa totala de profesionalim!
David Agu
David Agu4 ani în urmă
Super tare magazinul recomand cu toată încrederea are de toate,daca iesti interesat de kendama,graffity,skate,trote sau componentele acestora veniti aici!!!!
Myssst
Myssst4 ani în urmă
Cel mai misto!
Atmosfera vesela si produse de calitate!Recomand daca vreti sa va cumparati un scoot/skate/role
U.C.B
U.C.B5 ani în urmă
Angajații super ok! Domnul Răzvan la fel! Doamna Roxana o tepara cu mult tupeu; din păcate se pare că ea este șefa de magazin, daca nu cumva proprietarul.
Luca D
Luca D6 ani în urmă
Personal, nu-mi plac kendamele, dar acesta nu este motivul pentru care am dat 3 stele. Magazinul, dupa ce ca e mic, e plin cu niste pusti care se joaca in continu cu kendama si fsc concursuri, iar angajatul de acolo nu le zice nimic, chiar ii incurajeaza sa se joace in magazin (probabil ca sa faca reclama la kendama). Am fost de mai multe ori in magazin si de fiecare data erau copii acolo. In plus, nu prea au multe kendame bune (mai mult marci chinezesti) si spinnere. De altfel, kendamele nu sunt orgsnizate pe rafturi, sunt puse ala-ndala. Fata de magazinul Sweets de la Bucuresti, acesta este mult mai mic, si are mult mai multe produse.
City hoverboard
City hoverboard6 ani în urmă
Un Magazin de Nota 10 !!! Foarte usor de gasit; Doar Kendama de calitate, No Fake! Recomand celor care vin la Mare sa treaca pe la Gravity Shop!
Locații recomandate