/Cluj/Magazin de biciclete

BIKE ADDICT

Calea Mănăștur 33, Cluj-Napoca 400000, România

BIKE ADDICT
Magazin de biciclete
4.8
86 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH68+JX Cluj-Napoca, România
+40 771 692 421
bikeaddict.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: 10–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lehel Biró
Lehel Biró2 ani în urmă
Baieti de treaba, serviciu relatii clienti + comunicare de nota 10. Ma intorc mereu cu incredere la ei. Keep it up!
Iulian nagy
Iulian nagy2 ani în urmă
Mai mult decât un magazin de biciclete,
Un loc unde întotdeauna se caută o soluție pentru problema bicicletei tale
David Iancu
David Iancu2 ani în urmă
Slab rau de tot, am fost sa imi rezolve frana pe fata ca freca un pic de la transport, bicla aproape noua, a facut roata fata si cand am luat bicla scartaia aia pe spate desi nu avea nimic inainte, nu imi pot imagina ce i-a facut, nu recomand!!
Elena Costea
Elena Costea4 ani în urmă
Am fost la cei de la Bike Addict cu un "blestem" pe doua roti (asa mi-am botezat bicicleta la ridicare). Credeam ca trebuie sa schimb puține piese și treaba va fi floare la ureche însă după ce am primit explicații referitoare la problemele tehnice, la prima vedere/după ce a fost pusa pe stand și pana a fost gata, au demonstrat contrariul.

--Am avut o bicicleta problema care ( în urma vopsirii cadrului) la asamblarea pieselor, se pare ca nu au fost puse corespunzător. --

Apreciez 100% maniera în care mi s-au explicat problemele înainte și după finalizarea lucrărilor, ce s-a schimbat la ea și de ce. Singura problema este personalul foarte puțin care nu face fata numărului mare de Biciclete care se aduc pentru reparații însă așteptarea merita și cu siguranță aceasta problema se va remedia.

Cu siguranță voi veni în acest loc mereu, indiferent ca e vorba de alte probleme sau doar revizie periodică, am toată încrederea.

Ati câștigat un client fidel. Raport calitate preț super ok. Profesionalism 100%.

Ati fost o recomandare excelenta de aceea eu va recomand cu mare încredere mai departe BIKE ADDICTS 4 bike addicts. 😊 Eu împreună cu bătrâna mea Scottie va mulțumim!!!

P.S: Pe aceasta cale îmi cer scuze pentru nerăbdarea de care am dat dovada ca și client.😢
Eardstapa
Eardstapa4 ani în urmă
Proprietarul e prietenos si competent, explica lucrurile cu calm si te lasa cu optiuni, fara presiuni pentru a achizitiona bunuri sau servici in plus. Pret si timp de lucru de asemenea ok. Daca ar fi ceva de criticat e faptul ca nu primesti o hartie de primire sau ceva act cand lasi bicicleta la revizie. Pentru clienti noi care nu cunosc locul sau omul, poate fi important. De asemenea mai multa atentie la ce asteptari se creeaza clientilor. Prefer sa stiu va lua o saptamana pentru una alta decat sa trebuiasca sa astept apeluri sau mesaje care nu vin. In orice caz sunt multumit si voi reveni la Bike Addict, la nevoie.
Ozana Muresan
Ozana Muresan4 ani în urmă
Totul a început cu un mesaj pe instagram-ul celor de la Bike Addict în care le-am scris ce fel de probleme am cu trotineta electrică și dacă pot să o repare. Mi-au răspuns foarte rapid, iar în următoarea zi o dusesem la service-ul lor.

Trotineta electrică făcuse pană pe roata din spate, avea probleme cu frâna și un joc deranjant la ghizdon.

Din urma reparației făcute de ei, n-am nimic de reproșat. Totul a fost super ok: am lăsat-o la ei cu roata de rezervă pe care o aveam eu, iar următoarea zi m-au și sunat să o ridic. Au reușit să rezolve toate cele trei probleme.

Urmează să revin destul de curând la Bike Addict pentru o inspecție și reparațiile posibil necesare întrucât vine primăvara și doresc să o folosesc din nou.
Mulțumesc!
Catalin A
Catalin A2 ani în urmă
Oameni prietenosi, meseriasi, ofera servicii de calitate si i-as recomanda cu orice ocazie. Am mers de doua ori la ei pana acum cu bicicleta si sunt foarte multumit.

Multumesc, si ne vedem data viitoare!
Julius Paul
Julius Paul2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte plăcută și recomand cu mare drag! Am dorit o revizie la bicicletă și sunt mulțumit de serviciul prestat. Încă de când am sunat mi s-a vorbit pe un ton foarte calm, mi s-a explicat care e procedura și mi s-a răspuns la toate întrebările. Apoi am beneficiat de o diagnoză gratuită, mi s-au comunicat toate costurile (care sunt rezonabile), iar în 4 zile bicicleta a fost gata. Chiar dacă a durat puțin, nu a fost o problemă. Dacă oamenii sunt profesioniști, cu siguranță au și mult de lucru. Apelați la ei cu încredere pentru orice problemă!
Locații recomandate