/Braila/Magazin de biciclete

H&M

Str. Principala, Nr. 1, Sat Varsatura Comuna Chiscani, jud, Vărsătura 817025, România

H&M
Magazin de biciclete
4.4
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6WJP+29 Vărsătura, România
+40 339 732 155
www2.hm.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Bianca Elisei
Bianca Elisei2 ani în urmă
Fac deseori cumparaturi in h&m si azi am venit pentru prima oara la h&m din Braila , fiind turist . Am intrat cu paharul de cafea ( sigilat fiind ) in magazin cat sa ma uit la niste bascute . Repede a venit paznicul sa ma dea afara pt ca nu am voie cu cafeaua in magazin desi era sigilata . Am inteles, desi tonul si cuvintele adresate au fost jignitoare si nu are sens sa ma pronunt aici, din greseala si nestiind care este iesirea, am luat o pe calea gresita( spre cea de urgenta) timp in care paznicul tipa jignindu ma in loc sa ma indrume spre iesire . Ma mai ia si la misto cum ca : dar nu stii pe unde ai venit de ti faci cale lunga .. nu m a deranjat faptul ca m a dat afara , ci comportamentul si neprofesionalismul acestuia . Daca as fi in locul magazinului , i as face vant afara pt ca face o reclama foarte proasta . Drept urmare o sa spun si altora sa se fereasca de acest magazin cat timp acest individ este prezent . O experienta total neplacuta.
Anna Gaidău
Anna Gaidău2 ani în urmă
Este cel mai $UP€R magazin de imbrăcăminte din ROMÂNIA!
Alin Iorga
Alin Iorga2 ani în urmă
Super ok, putina atenție din partea persoanelor la Caserie și e totul ok.
Ionica Valentina
Ionica Valentina4 ani în urmă
Preturile sunt mai ok pe site iar la casa tot timpul este în rand în magazin nu exista consultant sa te ajute
Gheorghe-Silviu Neculai
Gheorghe-Silviu Neculai4 ani în urmă
nu inteleg de ce aceste lanturi de magazine ne vitregesc pe noi cei din Braila si ne aduc numai produse de la "si altele".
Getodacul
Getodacul5 ani în urmă
In comparatie cu H&M original din Suedia, cele din Romania, inclusiv cel din Braila Mall, sunt niste copii nereusite. Hainele sunt mult mai putin diverse, e diferenta de calitate. Materialele difera, doar etichetele cu preturile sunt la fel. Au facut cum au facut, si ne-au pus pe o treapta inferioara.
Alex
Alex2 ani în urmă
Personal amabil si lucruri de calitate!Recomand cu mare drag!!!
Ionut Olteanu
Ionut Olteanu2 ani în urmă
Prețuri europene oferite românilor. Un preț exagerat pentru această calitate. Să-ți iei un pantalon casual și o cămașă casual, o pereche de șosete și o pereche de lenjerie intimă este maximul cu care te poți bucura. Nu multe lucruri interesante există, ci doar foarte puține. Din prima se observă că produsele ajunse aici sunt doar cele de calitate și stil inferior, și cele de stil înalt și calitate superioară ajung doar în orașele mult cunoscute, pe plan internațional.
Locații recomandate