/Arges/Magazin de biciclete

Parcul "Lunca Argeșului"

Strada Depozitelor 2, Pitești, România

Parcul "Lunca Argeșului"
Magazin de biciclete
4.5
315 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV8H+GH Pitești, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Ion Radu Zilişteanu
Ion Radu Zilişteanu4 ani în urmă
Parc relativ nou, aflat, după cum îi spune și numele, în lunca Argeșului, râul curgând pe la marginea parcului. A beneficiat de preexistența unor arbori (plopi, sălcii și altele), are alei betonate, locuri de joacă pentru copii și, important pentru mulți, wi-fi gratuit.
Harmony & Relaxation
Harmony & Relaxation4 ani în urmă
Un parc mare și frumos, cu multe flori, locuri de joaca pentru cei mari și mici, un parc potrivit pentru a-ți petrece timpul liber.
Simona T
Simona T4 ani în urmă
Este foarte frumos și te poți distra cu școala.
Robert Jianu
Robert Jianu4 ani în urmă
Este un parc foarte frumos. Imi place ca e ingrijit si, de asemenea, foarte mare, fiind alegerea multora cand vine vorba de relaxare. Este alegerea si foarte multor biciclisti si e frumos faptul ca sunt facute piste speciale destinate lor, pe suprafata intregului parc. Cat despre locurile de parcare daca vii cu masina, ei bine sunt insuficiente si in marea majoritate a timpului nu vei gasi niciun loc liber, mai ales daca e vorba de weekend. Desigur, asta nu e un lucru atat de rau, abia ii mai motiveaza pe oameni sa vina si pe jos, facand miscare :)!
Lavinia Janta
Lavinia Janta4 ani în urmă
Recomand acest loc pentru toți oamenii care își doresc să se relaxeze, luând o gură de aer proaspăt după alergatura de zi cu zi.
Este un parc construit recent cu mult spațiu verde, excelent pentru:
- a alerga
- a vedea frumusețiile naturii
- a te juca tenis
- fotbal
- plimbare cu bicicleta
- tot felul de jocuri
Dacă treci prin Pitești vizitează l, merită fiecare minut😊
Mirela Teodorescu
Mirela Teodorescu4 ani în urmă
Se simte venirea toamnei...iarba,cam uscată, arsă de soarele dogoritor,al ultimelor săptămâni de vară, frunzele copacilor,,îngălbenite și ele,stau să cadă din arborii,prea aplecați ,spre râul necurgator și destul de, urât mirositor, in dreptul canalului!
Mai umblă destul de multă lume,pe aleile curate,întortocheate și călcate de roțile diferitelor biciclete ,trotinete ,role de patine și alte mijloace de petrecere a timpului liber.
De pe malul râului se zăresc câțiva pescari,care își încearcă norocul,de a prinde ceva de pus in tigaie, pentru prânzul ,deja trecut ,din ceasul zilei.
Pe terenurile de tenis este ceva animație, la locurile de joacă sunt copiii gălăgioși, care se bucură de ultimele zile de vacanță și de blândele raze ,ale soarelui de septembrie.Mie ,una , îmi place o plimbare,prin Parc Lunca în orice moment al zilei și indiferent de anotimp .
Să ne mișcăm ,în aer liber(i) !😀😜
Petre Vasilescu
Petre Vasilescu2 ani în urmă
Parcul Lunca Argeșului se continua cu Parcul Strand ,fiind foarte aproape de Mollul VIVO .Este un loc de relaxare pentru pitesteni , la fel ca si Padurea Trivale Veti gasi alei lungi si bine ingrijite pe care alearga adultii sau copiii cu biciclete ,role etc .
Adi Marin
Adi Marin2 ani în urmă
In lipsa unui parc mai bun, merge, mai ales dacă ieși cu bicicleta. Există un centru de închiriere pentru carturi cu pedale, dar sunt prea multe și umplu parcul creând un disconfort și pe aleile pietonale.
Locații recomandate