/Arges/Magazin de biciclete

Camping Curtea de Arges

Strada Luncilor, Curtea de Argeș 115300, România

Camping Curtea de Arges
Magazin de biciclete
4.8
411 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3MW3+6G Curtea de Argeș, România
+40 722 552 460
camping-arges.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Istvan laszlo
Istvan laszlo2 ani în urmă
Nu recomand. Casutele sunt pt oameni cu inaltime maxima de 150cm si 50 de kg:) Deci in casuta veti gasi 2 paturi de 65cm latime cu saltele mai scurte:)) Si o baie cu dush in care trebuie sa te strecori cumva.Nu veti gasi nici un loc unde sa va puneti lucrurile sau ceasca de cafea,etc Pe usa de la baie este un asa zis cuier in care iti poti maxim agata citeva lucruri.Masa doar afara si asta doar daca nu ploua.Sa nu uit nu intirziati pt la ora 22 inchide.Asta ni sa spus de proprietara ca si ea are nevoie de timp pt ea.:))))) Am vrut sa-i recomand sa angajeze personal pt asa se face daca vrei sa ai timp pt tine si afacere concomitent dar m-am lasat pagubas pt am trecut locatia la capitolul asa nu.Si ca sa fie paharul plin o astfel de casuta costa 150 ron pe noapte!!! fara factura.
Marian totelecan
Marian totelecan2 ani în urmă
Locul este pur si simplu superb. Zona de campare este plina de pomi fructiferi. Campingul are 3 zone, toate se afla in apropierea unui lac superb. Gazdele sunt extrem de primitoare. Pentru mine a fost o experiență unică la noi in țară. Vom reveni cu mare bucurie.
Dan Stoicescu
Dan Stoicescu2 ani în urmă
Un loc minunat pe care l-am descoperit abia anul acesta. Propietarii sunt extrem de prietenosi si amabili. Noi am fost cu autorulota impreuna cu niste prieteni care s-au cazat la casuta. Toaletele din camping, bucataria precum si casutele sunt extrem de curate si ingrijite. Vom reveni oricand cu placere.
Mircea Tobosaru
Mircea Tobosaru2 ani în urmă
Camping liniștit si frumos, la 100 de metrii de o sosea pe care se circula puțin. Deci liniște. O livada mica, un iaz mic foarte fain unde se poate pescui. Ceva mai in spate, lângă pădure, un loc mai mare de camping cu vatra. Gazde faine, Bucătărie, grătare dușuri. Curățenie.
Cristina Pus
Cristina Pus2 ani în urmă
Un loc superb cu multă verdeață, liniște, oameni faini și nu în ultimul rând cu gazdă primitoare. Curățenie, bucătăria utilată, iaz pentru pescuit sportiv ne-au convins să revenim cu prima ocazie.
Ramona Darie
Ramona Darie2 ani în urmă
Un loc foarte frumos și civilizat, cu cele mai curate toalete și dușuri din toate campingurile.
Andra Ilea
Andra Ilea2 ani în urmă
Am venit pentru o noapte și nu am mai plecat😅. Totul este de poveste💚💜, la superlativ, bucătărie echipată complet, zone de camping pe alese, zona de grătar,prețuri super bune, dușurile și toatele curățate zilnic, totul întreținut excepțional, iar gazdele excepționale. Totul emană o căldură și o frumusețe de neînchipuit. Recomand cu drag 💚 ☀️ 🤗 🤗. Mulțumim 🙏 ☀️ 🌈 🤗
Diana Mocanu
Diana Mocanu2 ani în urmă
O atmosfera primitoare, relaxare și liniște, pescuit și drumeție, le găsești pe toate în acest minunat camping. Orașul de vizitat este aproape pentru o plimbare cu bicicleta (zona este bike friendly). Legendele, istoria și relaxarea se îmbină foarte placut. Ședere plăcută!
Locații recomandate