/Arges/Magazin de biciclete

Hervis Sports

Calea București 36, Pitești 110133, România

Hervis Sports
Magazin de biciclete
4.1
348 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV8M+RV Pitești, România
+40 372 712 115
hervis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Strelsova Andreea Mihaela
Strelsova Andreea Mihaela2 ani în urmă
Personal de nota 2000, felicitări pentru atitudine!!
Alex Serba
Alex Serba2 ani în urmă
Am mers cu bicicleta la service ul de la hervis din Pitești si nu puteam sa fiu mai dezamăgit, cel care a făcut revizia mi a schimbat lantul si pinioanele după ce i am spus sa se uite la suspensie. Eu consider ca a scăpat bicicleta pe jos a rupt urechea si cricul iar piesele pe care le a schimbat au fost avariate si nici macar nu am apucat sa le vad sau sa le iau inapoi (normal era sa le returneze proprietarului din cate am înțeles)pentru ca le a aruncat pe pretextul ca erau acoperite in negreala, piese pe care le am plătit din banii mei. Cricuri si urechea au fost gratuite dar doar dupa ce a vorbit tata cu el. Piesele pe care le am acum au fost cumpărate de el daca se poate spune așa (a vorbit el la telefon cu cei de la magazinul de unde le am cumpărat) sunt incompatibile si bicicleta merge mult mai rau decât mergea inainte si daca nu mergeam la un prieten care se pricepe mai schimbam piese fara sens asa lejer. Daca puteam sa las si mai putine stele asa făceam!
Dragos diaconu
Dragos diaconu2 ani în urmă
Ieri(09.05.2021)...oferta 2+1 gratis..a fost foarte buna reducerea.
Adrian
Adrian4 ani în urmă
Fac reclame la anumite produse, dar nu le găsești în magazin. Am cumpărat o pereche de adidași de firmă care s-au rupt în 2 luni, dar am pierdut bonul și nu am mers la garanție. De fapt nu știu cât aveau garanție.
Andrei Ivanescu
Andrei Ivanescu4 ani în urmă
Deși arat la cineva un produs care l-am găsit pe internet pe site-ul oficial Hervis și mi-e îmi spune că acel produs e photoshopat și că de fapt este alt produs care costa mult mai mult! Era foarte greu sa mi se arată pe calculator că acel produs nu mai pe stoc!? Va rog daca găsiți un produs anume întrebați direct dacă îl are pe stoc sau nu!
Dragomir Andreea
Dragomir Andreea5 ani în urmă
Sunt ok cu promoții multe și marfa diversificata însă și multe chinezării ascunse sub branduri celebre...
Tiby Hegedus
Tiby Hegedus7 ani în urmă
Ce mare dezamagire!! De trei ori am incercat sa iau de pe pagina Emag un produs si dupa ce mi-au trimis o pereche de incaltaminte deteriorata de soare, una era de o culoare si cealalta de alta culoare, ca sa nu mai zic ca data fabricatiei intre cele doua era cu 6 luni diferenta, twixul stang si twixul drept. Adica marca Salomon, nu orice ieftinicuri.

In fine, m-au sunat o data sa anunte ca se anuleaza comanda din lipsa de stoc desi aparea ca disponibil pe pagina. Adica am putut face comanda.

Nu o data, a doua oara am incercat sa fac comanda pentru acelasi produs dar alta marime, dupa ce cealalta fusese pusa ca indisponibila si ce sa vezi.... Surpriza. Primesc un call de la Hervis Sports cum ca se anuleaza din lipsa de stoc.

Deci o lipsa de profesionalism totala!!

Am uitat sa mai spun ca de la prima comanda timpul de asteptare de raspuns din partea lor era aproximativ doua zile, ceea ce a facut incercarea mea de a cumpara produsul sa dureze doua saptamani fara success.

Au produse si preturi bune, dar nu dau valoare clientului si nu au capacitatea sa se administreze incat sa nu confunde clientul.

Pacat, cand ma gandesc ca vroiam sa aibe un magazin si in Brasov... Poate mai bine nu sau poate stiu cauza.
Veni Cioby
Veni Cioby2 ani în urmă
Va bateti joc de oameni.. In era info se numeste faliment. Mai devreme sau mai târziu.. PE SITE APARE CA AVETI DESCHIS. Aveti obloanele trase. De ce? La fel, puneti poze aiurea iar noi comandam ca fraierii. Nota 2. Corigenți!
Locații recomandate