/Arad/Magazin de biciclete

Hervis Arad Atrium Center

Calea Aurel Vlaicu 10-12, Arad 310141, România

Hervis Arad Atrium Center
Magazin de biciclete
4.1
429 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58RC+59 Arad, România
+40 257 304 093
hervis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Ramona Schumann
Ramona Schumann2 ani în urmă
Paza magazinului lasă un gust amar clientului la primul pas in magazin hopa sare pe tine paza stop nu aveți voie cu geanta cum toți clienții ar merge la furat marfa lor made in China
Flori Depica
Flori Depica2 ani în urmă
Că client te simți în acest magazin ca un infractor nu ai dreptul să intri cu nici măcar cu gentuța că gata ești oprit la intrare .
In germania la prima reclamație de acest gen angajații sau mai ales paza e dat afară de la locul de muncă în România respect zero față de clienți.
Sa terminat decizia Clientul stăpânul nostru in Romania.
Ciataras andreas
Ciataras andreas2 ani în urmă
Au o politică ciudată, dacă cumperi ceva, nu-l poți returna și să îți primești banii ci, doar să îți iei alt ceva de acei bani.
George necula
George necula2 ani în urmă
Actualizati macar numarul de telefon daca orarul nu sunteti in stare! Scrie acolo la orar:10-22. Ma gandesc sa sun ca probabil orarul acesta era inainte de sfarsitul lumii. Degeaba, numar inexistent. Si pentru ca ajung la 21.02 si.... insist sa fiu primit, mai si urla vita aia plina de cosuri la mine ca e inchis, cand tot ce doream era sa schimb o pereche de adidasi, operatiune ce ar fi durat 2 min. Nu ne place la Hervis!
Adrian Brunhuber
Adrian Brunhuber3 ani în urmă
Nu exista magazin care sa trateze clientul ca pe un infractor. Trebuie sa iti lasi cumpărăturile la usa, cabinele de proba sunt doar doua si puse langa casa sa fie bine supravegheate, iar in cazul in care probezi si nu doresti sa cumperi trebuie sa asezi frumos de pe raftul de unde ai luat, nu e de ajuns sa le lasi la casa. Voi realizați ca este un inconvenient si umilita pentru cumpărătorul cinstit?
Cristian Dinu Triponescu
Cristian Dinu Triponescu3 ani în urmă
Un Mall Ok. Prețuri relativ ok. Depinde ce cauți să cumperi! Haine,Încălțăminte,Lenjerie Intimă,bărbați,femei,copii. Produse electronice și Electrocasnice ,Biciclete. Curățenia este ok. Pot spune că se respectă un minim de distanțare . Toaletele sunt curate. Recomand Atrium.Mall Arad
Victor Conovalciuc
Victor Conovalciuc2 ani în urmă
Total neprofesionisti, am sperat sa ma ajute sa aleg o pereche de clapari. Cand am auzit ce minuni spunea baiatul, am plecat din magazin. Ma convingea ca "flex-ul" claparilor, cu cat este mai mic, cu atat sunt mai rigizi. In realitate , este fix invers. Dar baiatul era foarte fixat pe convingerile lui. Trageti concluziile!
Claudiu Curetean
Claudiu Curetean2 ani în urmă
Excelent personal de nota 10
Locații recomandate