/Arad/Magazin de biciclete

Racing Bike Shop | Biciclete Arad

Strada Dorobanţi 1, Arad 310054, România

Racing Bike Shop | Biciclete Arad
Magazin de biciclete
4.6
164 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5893+P5 Arad, România
+40 769 078 555
racingbikeshop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ciprian Popa
Ciprian Popa2 ani în urmă
Cel mai fain magazin de ciclism ,fizic si online, echipa amabila, comunicare excelenta , super multumit ,recomand cu incredere
Ciataras andreas
Ciataras andreas2 ani în urmă
O locație foarte bună pentru chizitionarea pieselor pentru biciclete sau biciclete, echipamente.
Agi Iles
Agi Iles2 ani în urmă
Pot recomanda cu drag unitatea aceasta.
Băieți amabili și competenți !
Când vin in tara primul drum duce la ei la verificarea bicicletei mele.
Merci.
Sergiu Ilisie (SergyoPictures)
Sergiu Ilisie (SergyoPictures)2 ani în urmă
Am intrat în magazin și se făceau că nu mă văd, când am întrebat dacă poate veni cineva și la mine și am spus că aștept deja de 5 minute fără să mă întrebe nimeni nimic în magazinul gol mi-a spus un domn foarte flegmatic că el are de lucru, nu stă, apoi m-a tratat cu greață fiind foarte afectat de faptul că l-am deranjat.
Vin de aprox 4 ani la ei cam o dată pe an, dar niciodată nu am fost tratat așa.
Nu mai recomand nimănui.
Caut un alt bikeshop.
Alpar Pollnitz
Alpar Pollnitz2 ani în urmă
Comanda online a decurs foarte bine. Comunicarea a fost excelenta considerand ca, fiind primavara, e o perioada foarte aglomerata in aceasta afacere. Preturile au fost fara concurenta in Romania. Coletul expediat vineri s-a livrat sambata, ceea ce (presupun ca) a implicat un cost suplimentar pt vanzator. Recomand cu incredere.
Musca Stefan
Musca Stefan3 ani în urmă
Am călcat și eu pragul acestui magazin de specialitate și pot sa spun ca mi-a lăsat o impresie plăcută. Prima data am verificat online dacă au pe stoc ceea ce aveam nevoie, vorbim despre ceva accesorii pentru doua biciclete. Site-ul este destul de prietenos. Am găsit ce am avut nevoie destul de repede. Au o gama diversificata de accesorii și prețurile sunt pentru toate buzunarele. Nu cred ca au trecut 2 minute de când am intrat in magazin pana sa fiu întrebat dacă pot sa fiu ajutat, și am fost îndrumat înspre ce am avut nevoie. După ce am rezolvat cu unul din accesoriile dorite, am fost întrebat de un alt angajat dacă am nevoie de ajutor in continuare deoarece mai căutam și alte accesorii. In concluzie recomand acest magazin și voi merge cu încredere când voi avea nevoie.
B Nita
B Nita4 ani în urmă
Profesionalismul personalului spune totul. Recomand cu incredere!
Adal Alexander (AJ)
Adal Alexander (AJ)5 ani în urmă
Desi initial mi s-a recomandat sa merg in alta parte, am insistat sa merg la ei pentru ca sunt in zona, si deh gotta support local businesses and all that!
Dupa ce am vorbit cu ei, despre o bicicleta mai veche pe care doresc sa o reabilitez, mi-au spus, pe un ton destul de arogant, sa vin cu ea la ei si se vor uita la ea.

Fair enough, ma deplasez cu ea pe la ei si primul lucru pe care mi-l adreseaza tipul de la service e ca sunt destul de siguri ca nu au loc si timp sa se ocupe de ea deoarece sunt foarte incarcati. Il rog, totusi, macar sa se uite la ea, sa vada despre ce e vorba. Iesim impreuna afara, tipul se uita la ea si sta 2 min sa imi spuna cat de praf e bicicleta si cum nu are rost sa fac nimic la ea. Ii confirm ca sunt constient de asta, estimez ca ar fi niste costuri si nu ma deranjeaza, pana la urma tocmai de acea am venit cu ea la un service: sa o reabilitez, contra cost desigur, ca orice serviciu.
Intre timp apare un alt client, tipul de la service il intampina si intra in vorba despre problema lui, dupa care il pofteste inauntru sa ii faca fisa de intrare in service. Ambii intra inauntru, in timp ce eu sunt abandonat afara cu ignoranta, si raman stupefiat in fata service-ului Racing Bike Shop. Resemnat pornesc la drum, spre alt service.

Pana in prezent am locuit in 3 tari europene, unde am interactionat cu diverse service-uri/magazine/service providers si in viata mea nu am fost tratat asa de prost!

Un service de rahat, cat se poate de "romanesc". Aspectul customer service e praf. Nu recomand. Pe viitor nu doar am sa evit atat service-ul cat si magazinul, dar am sa ii fac reclama care i se cuvine!
Locații recomandate