/Vrancea/Macelarie

Carmangeria "La Nea' Gica"

Dumbrăveni 627105, România

Carmangeria "La Nea' Gica"
Macelarie
4.6
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G4R4+HH Dumbrăveni, România
+40 756 675 026
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–12
Scrie o recenzie
Ilie Marian
Ilie Marian2 ani în urmă
Cand au inceput,aveau produse foarte bune,ducandu-ma la Dumbraveni pentru a cumpara aceste produse.deoarece depaseau cu mult produsele fabricate de un renumit producator local,din Odobesti,insa odata cu cresterea renumelui,si a magazinelor a inceput si cresterea productiei,ceea ce a dus la deprecierea calitatii .
SimplyVee Vlad A.G.
SimplyVee Vlad A.G.2 ani în urmă
Recomand cu încredere....cele mai gustoase preparate afumate si nu numai!
Viktor petrescu
Viktor petrescu2 ani în urmă
Produse de calitate, oricând preferabile celor din supermarket.
Ar fi bine dacă și-ar deschide un magazin și în București .
Cornel Jarcau
Cornel Jarcau3 ani în urmă
Am achiziționat ieri,09.04,mai multe produse de la aceasta carmangerie si a fost prima oara cand experienta de preparare a lor la gratar a fost dezastru.
Cârnații de oaie(am fost asigurat de catre cei de la vanzare ca au in compozitie doar carne de oaie) aveau in compozitie 80-90% carne de porc.Nu mai vorbesc de adaosul de apa.
Si acum partea si mai "frumoasă".Micii la noua caserolă, care aproape se scurg prin grătar.Mai pun si alții apă in compoziție,dar până acum ca la voi e neîntâlnit.
Am cumparat până acum și nu au fost probleme de calitate,dar dupa această experiență zic pas.
Mandita Petrisor
Mandita Petrisor4 ani în urmă
Produsele sunt foarte bune,am primit și eu de la un văr din Focșani,sunt delicioase,așa cum mâncăm făcute de mama! As vrea o informație ,in București unde as putea găsi aceste produse? Am înțeles că se găsesc și aici dar, nu știu unde? Vreau și eu o informație!
Neagu Niku
Neagu Niku6 ani în urmă
Produse de calitate, tradiționale. Preț avantajos fata de restul pieței. Merita pe deplin sa încercați dacă treceți prin Dumbrăveni, de joia pana duminica . Servire prompta, personal agreabil. S-ar putea sa prindeți un pic aglomerat. Unde e calitate e și vânzare. Am mai încercat și alte produse tradiționale însă tot cu gândul la astea am rămas. Sunt făcute cum trebuie, potrivite gustului meu. Am luat mușchi de la Magazinul tradițional din Buzău (giboti, parcă se cheamă. Vizavi de Peny), însă nu mi a plăcut era sărat rău. La nea gica nu am pățit niciodată așa. Foto din 21.12.2017. Ce părere aveți ? Nu arata fotografia adevărul ce va spun?
Franco Ciubi
Franco Ciubi2 ani în urmă
Am cumparat cirnati plainesti puțin picanți și afumați(34 lei/kg) și piept de porc condimentat și afumat(35 lei/kg).Preparatele au fost bune,gustoase,neinjectate și afumate tradițional cu fum de lemn.Facute că pe vremea bunicilor.Felicitari celor care fac așa bunătăți! și să nu faceți rabat de la calitate nici în viitor.
Marius Moclea
Marius Moclea2 ani în urmă
Locul e din poveste, preturile sunt ok, dar costita afumata si carnatii nu mai sunt ce erau candva.
Timpul de asteptare e destul...

Produsele nu mai sunt la fel de bine afumate, gustul e fum aproape ca nu se simte 😕.
Locații recomandate