/Ilfov/Macelarie

Cristache Măcelaru

DJ101 99, Căciulați 077131, România

Cristache Măcelaru
Macelarie
4.8
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J5HF+7W Căciulați, România
+40 21 266 3331
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
Daniel Sandu
Daniel Sandu2 ani în urmă
Carnea și produsele din carne proaspete și de calitate, la fel și laptele și brânza de vaca.
Iulia I
Iulia I2 ani în urmă
Cea mai buna carne pe care am incercat-o in ultimul timp! Produse proaspete si de calitate! Recomand si painea, este delicioasa!
Adrian Stoica
Adrian Stoica2 ani în urmă
Carmangerie cu traditie.
In ultimul an am cumparat in fiecare weekend preparatele pentru gratar si pana acum nu au fost oameni care sa nu fie incantati :) .
Bogdan Dascalu
Bogdan Dascalu2 ani în urmă
In ultima perioada toata carnea de porc care am cumparat-o din comert din supermarket-urile uzuale are un miros intepator de vier, mai ales la prajire (gratar) sau probabil cauza ar fi substantele injectate. De cateva luni am descoperit aceasta macelarie si sunt foarte multumit de produsele lor cat de cat naturale, carnea nu prezinta cele mentionate mai sus. Voi reveni mereu.Sper sa nu se schimbe. Micii sunt bestiali!
Dragos Oprea
Dragos Oprea2 ani în urmă
Excelent! Produse foarte gustoase și proaspete, tocmai bune de încins grătarul. Un hidden gem in Căciulati!
Ovidiu damian
Ovidiu damian3 ani în urmă
Va recomand sa incercati; T-bone( dacă aveți noroc când se aduce dacă nu comandati), telemeaua, micii boieresti( un pic cam sarati pentru gustul meu ) si pâinea de casa! Preturile sunt rezonabile pentru calitatea produselor!
Vera A
Vera A2 ani în urmă
Este macelaria noastra preferata! De aici achizitionam cei mai buni mici pe care i-am mancat vreodata ( cei amestec cu oaie - neaparat trebuie incercati), dar si carne deja marinata de porc, pui etc. Toata carnea este proaspata, este curat in interior si personalul este foarte primitor. Recomand cu toata caldura!
Tudor Stanica
Tudor Stanica2 ani în urmă
Carne si mezeluri delicioase. Produse foarte proaspete si excelente caliativ. Gustul mezelurilor este minunat. Recomand cu caldura magazinul. Veti regasi si o ambianta de secol 18 foarte frumos recreata.
Locații recomandate