/Ilfov/Macelarie

Profi Periș

Strada Principală 1, Periș 077150, România

Profi Periș
Macelarie
3.9
329 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M2H3+C5 Periș, România
+40 725 536 503
profi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–22
Marți: 7–22
Mirecuri: 7–22
Joi: 7–22
Vineri: 7–22
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–21
Scrie o recenzie
Jucatorul Robo
Jucatorul Robo2 ani în urmă
Nimic în plus nimic în minus față de alte magazine din lanț
Raluca Lacatusu
Raluca Lacatusu2 ani în urmă
Este foarte bun! Mai ales ca are preturi accesibile pentru toate buzunarele. Personalul foarte drăguț și binevoitor de fiecare dată! As minți sa spun ca ma deranjează ceva!
Florina Matei
Florina Matei4 ani în urmă
Vreau o mai mare diversitate de produse,brânza"Rarăul" este foarte căutată si o găsim greu. La fel si pateul de ficat picant de porc"Ardealul" lipseste de pe raft, deși l-am solicitat. La congelate am cautat fructele de mare. Au fost o perioada midii si acum creveti .Fructele cam lasa de dorit, aspectul calitativ, comercial este unul nu foarte bun.Este loc de mai bine,stiti vorba: "Clientul nostru,stăpânul nostru." O zi bună!
Florentina Iordache
Florentina Iordache4 ani în urmă
Nu o sa mai merg niciodată pe la acest magazin, deoarece casierele adaugă și alte produse pe bonurile clienților, preturile de la raft nu corespund cu prețul de pe bon,, pe un bon au mai pus alte doua produse. Mare atenție verificați bonul înainte de plecarea din magazin, am fost înșelată cu 20 de lei. Rusineee.
TATIANA Korpos-Kovacs
TATIANA Korpos-Kovacs5 ani în urmă
Au o gama de produse destul de variată, dar nu foarte variată. Timpul de așteptare la casa între 5-10 min. Angajații sunt săritori si te ajuta. Fructele si legumele se cîntăresc la cântarul de langa standul de fructe si legume, ci nu la casa. E mare magazinul, dar nu foarte aprovizionat. Au si multe rafturi goale. Si am observat ca au produse doar de la anumite marci. Nu e o gama de produse foarte mare si variată.
Ina Tova
Ina Tova2 ani în urmă
La ora pranzului este liber si poti sa-ti faci cumparaturile in liniste.
E loc de mai bine in aprovizionare, si in aranjarea marfurilor pe rafturi.
Stefan Cosa
Stefan Cosa2 ani în urmă
Doar strictul necesar.
Toni Sarbu
Toni Sarbu2 ani în urmă
Sunt oferte numai pe hârtie, cu adevărat nu poți cumpăra acele produse la prețul de promoție pt că nu primești catalog, chiar daca faci cumpărături de 200 de lei. Rusunica.....
Locații recomandate