/Galati/Macelarie

Piața Centrală

piata centrala, 800550, România

Piața Centrală
Macelarie
3.8
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2QX+6P Galați, România
+40 747 136 374
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–15
Marți: 8–15
Mirecuri: 8–15
Joi: 8–15
Vineri: 8–15
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Șerban
Sorin Șerban2 ani în urmă
Stau la 2 minute de aceasta piata si nu ajung aici decat accidental. Scumpa. Prost organizata, complet uitata de vremuri undeva in anii 90 cu pretentii de 2000. Evaziune fiscala 100% si produse din piata de gross de pe Calea Pruturlui vandute la pret dublu. Nu va pierdeti vremea si banii pe aici.
Marfa e aceeasi cu ce gasesti in orice market organizat care plateste salarii, taxe la stat si respecta standarde de igiena. Cumperi aici si pesticide cat cumperi si fructe sau legume. Si daca nu dai toti banii aici, risti oricum sa ramai fara portofel la cat il bagi si scoti de 100 de ori ca sa platesti (exclusiv cash in 2022 + pandemia care n-a schimbat nimic in privinta asta de 2 ani)
O sa dispara o data cu generatia care o tine inca in viata...
Anton Banciog (Toni)
Anton Banciog (Toni)2 ani în urmă
Prețuri foarte mari.
80% din produse sunt din import, fără gust și fără miros specific.
Toate produsele sunt obținute cu chimicale... poate cu excepția pătrunjelului.
Valentin Tofan
Valentin Tofan2 ani în urmă
31.12.2021: Aglomerație, mizerie, accident!
Anca
Anca2 ani în urmă
Merinde cat mai diverse. Preturi pentru toate buzunarele. Atmosfera placuta, degustari. In timpul targului de toamna s-au adus si niste formatii de muzica populara. Mustul foarte bun, recomand. Struguri de toate formele, culorile, din toate colturile judetului.

O experienta placuta! Mai venim in Piata Centrala.
Ionuț Ștefan
Ionuț Ștefan2 ani în urmă
De fiecare dată când vin la această piață, cumpăr de la tanti Vica, legume proaspete și de calitate. Are taraba în al doilea careu.
Luminita stoicescu
Luminita stoicescu2 ani în urmă
Nimeni nu poarta masca, nici în interior, nici în exterior, nici vanzatorii, nici cumpărătorii. Nu mai știi cine e producător și cine este revanzator. Aceleași obiceiuri comuniste, la 5 roșii bune, găsești acasă 4 stricate. Preturile sunt mai mari da în piețele din Europa, produsele nu au eticheta de origine. Nu mai spun de lipsa parcărilor. Exista o parte consecventa care a preluat mare parte din piața. Ma refer la revanzator, care iau pe nimic de la poarta producătorilor și vand de câteva ori mai scump. Haos și mizerie.
TOTH MIRCEA
TOTH MIRCEA2 ani în urmă
A fost bine aprovizionarea de ziua recoltei. Mi-a plăcut. Piața bine aprovizionata, preturile sunt acceptabile
Glava Laurențiu
Glava Laurențiu2 ani în urmă
Cea mai scumpă piață din Galați. Raiul precupeților - marfă din piață de pe Calea Prutului ( en-gros), vândută cu preț cel puțin dublu de vânzătoare obraznice și lipsite de bun simț. Nu se eliberează bon fiscal. Un paradis fiscal sub oblăduirea primărie, care plătește administratorul și consiliul de administrație din banii fraierilor jecmăniți - de 2 ori: de primărie și de preocupeți. O mizerie! Singurul lucru de apreciat - parcarea din interior.
Locații recomandate