/Galati/Macelarie

Magazin Alimentar Alex Țiglina 1

Str Saturn Nr 3J, Galați 800339, România

Magazin Alimentar Alex Țiglina 1
Macelarie
4.5
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GJ+P3 Galați, România
+40 788 600 308
magazinalimentaralextiglina1.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–20
Marți: 7–20
Mirecuri: 7–20
Joi: 7–20
Vineri: 7–20
Sâmbătă: 7–20
Duminică: 7–20
Scrie o recenzie
Dorin Tiganasu
Dorin Tiganasu2 ani în urmă
Chiar daca e relativ bine aprovizionat, am avut neplăcuta surpriza ca, pe mușchiul de vită pe care l-am cumpărat de la ei sa fi presărat bicarbonat de sodiu (probabil sa păstreze aspectul, în condițiile în care carnea nu e proaspătă). Foarte neinspirată inițiativă, din cel puțin două motive: se alterează gustul cărnii și în al doilea rând carnea de vita nici nu e bună de gătit proaspătă, ci trebuie lăsată în frigider câteva zile. Dar pentru asta trebuie sa te pricepi la carne, ceea ce nu e cazul la acest magazin alimentar. Nu voi mai cumpăra de la Alex. Nu recomand!
Istvan Portik
Istvan Portik2 ani în urmă
Normal am vizitat magazinul alimentar "La Ardeleni"care este aproape dar locația nu permite să accesez. Magazinul are produse din Ardeal și sunt de foarte bune calitate !
Ivan Marina
Ivan Marina4 ani în urmă
Buna seara . Cred ca ar trebui sa actualizati orarul magazinului de pe Str Saturn . Am plecat de acasa in baza programului de pe internet unde scrie ca este program pana la ora 20 zi de zi si cand am ajuns acolo programul era inchis de la ora 15. Asta mi se pare lipsa de respect pentru clientii dumneavoastra .
Laurentiu Ivascu
Laurentiu Ivascu4 ani în urmă
Cueat ordonat produse proapete
Aglaia Geană
Aglaia Geană2 ani în urmă
In data de 7 februarie 2022 am cumparat de la magazinul alimentar ALEX - din Piata Centrala Galati, o cantitate de 210 gr carne tocata de vita la pretul de 36 lei /kg, iar cand am ajuns acasa am constatat ca o bucata de carne nu era tocata , lucru care m-a suparat , pentruca atata carne aveam nevoie sa pregatesc o ciorba de perisoare. Carnea netocata am pus-o in congelator si o voi duce cu prima ocazie la magazin, bonul nu-l mai am dar pe ambalaj este lipit bonul de casa. NU VOI MAI CUMPARA DE LA ACEST MAGAZIN CARNE TOCATA NICIODATA. Eu sunt pensionara, in varsta de 86 de ani si calculez orice cumparatura ca sa ma pot intretine, cate zile imi va mai da Dumnezeu.
Raluca Tipel
Raluca Tipel2 ani în urmă
Aprovizionat, personal amabil, produse proaspete!
Aurelia Dumitrescu
Aurelia Dumitrescu2 ani în urmă
Marfa proaspata,servire ireprosabila
Sorin b
Sorin b2 ani în urmă
produse de calitate
Locații recomandate