/Dolj/Macelarie

Penny.

Strada Brazda lui Novac, Strada Amaradia 11, Craiova 200170, România

Penny.
Macelarie
4.3
266 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8QGV+R9 Craiova, România
penny.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Ionescu Cristina
Ionescu Cristina2 ani în urmă
Am rugat-o pe doamna de la casa de marcat sa imi schimbe si mie niste bani,ca sa pot lua un caruț si pe langa faptul ca mi-a aruncat o privire dezgustătoare,nu ma lasat nici sa termin ce aveam de intrebat,ca o aud deodată cu un sictir nemaiîntâlnit :"n'am"! Asa ca Tanti de la Penny Amaradia,esti tare frustrată si dezgustătoare si ai merita data afara!
George galeanu
George galeanu2 ani în urmă
Desi este mai retras de la strada,este un magazin pe care il recomand pentru lipsa aglomeratiei si pentru faptul ca este foooarte bine aprovizionat. In aceasta perioada de exemplu se gaseste foarte greu zahar,iar aici aveau cat doresti. Felicitari sefului de tura ca isi face treaba si nota 10 domnului,,in vârsta" de la paza,fiindca m-a ajutat in gasirea unor produse. Recomand deci acest market. Parcarea este mai mult decat suficienta. Ce nu am inteles este,de ce cand iesi din parcare ai doar obligatoriu la dreapta.
Adrian Vasile
Adrian Vasile2 ani în urmă
Lipsit de produse, comparativ cu alte magazine similare din țară . Am vizitat recent Penny Sovata, iar acel magazin are o gamă largă de produse la prețuri bune. Nu înțeleg cine răspunde de aprovizionare la Penny Amaradia Craiova și de ce nu este aprovizionat. Un simplu exemplu :în acest magazin de 3 săpt lipsește oțetul, în schimb la Sovata existau 3 tipuri de oțet. Zahărul la Sovata exista și brun ambalat în diferite gramaje, la Penny Amaradia lipsește cu desăvârșire. Și exemplele pot continua. Același aspect și la prețuri :am luat ghimbir la 11 lei kg, pentru că la Craiova sub 15 lei nu a fost niciodată! Păcat de spațiu, pentru că nu este aprovizionat pentru un comerț decent. Și în Lupeni jud Hunedoara am rămas surprins de diversitatea produselor din Penny!
VICTOR VIOREL MANDACHE
VICTOR VIOREL MANDACHE2 ani în urmă
Un magazin bine aprovizionat cu personal promnt si foarte activ :
1. Descarcare marfa
2.Amenajare marfa la raft
3. Sortare marfa.
4.Eliberarea deseurilor
5.Lucru la casa
6. Curatenie
7.Preparare produse de patiserie
8 Sport si muzica
9. Viteza dereactie
10. Protectia muncii si sanatatii
Zor ro
Zor ro2 ani în urmă
Comunicare slaba. Chiar dacă sunt oferte bunicele, te trezești ca produsele respective nu mai sunt pe stoc la un magazin, dar ți se spune ca sunt la celalalt. Când ajungi acolo, afli ca defapt nu mai găsești nici acolo și că trebuie sa vii a doua zi. Pai dacă ard benzina din magazin în magazin și mai vin și a doua zi, ma costa mai mult decât prețul normal. Dacă faceți o oferta, faceți-o, nu ne mai luați cu "în limita stocului disponibil"! Mă gândesc de doua ori de acum încolo, dacă sa mai vin sau nu, poate nu aveți marfa pe stoc, iar noi clientii va încurcam... Nu economisim bani, ci...
D WAR
D WAR2 ani în urmă
Magazin cu preturi foarte bune și care nu este aglomerat niciodată,adică și atunci când este parcarea plina ,cumpărăturile se fac foarte rapid. Nu am văzut niciodată ambalaje lăsate de izbeliște sau murdărie printre rânduri. Lucratorii sunt de ajutor mereu în special domnisoara subtirica și cu ochelari de la casa care întotdeauna a avut grija de mine sa fiu binevenit. Mulțumesc.
Catalin Avram
Catalin Avram2 ani în urmă
Ok, ofertele sunt respectate , produse proaspete la verdețuri...
Produse care le găsești doar aici...
Bravo lor..
Cornelia Mladin
Cornelia Mladin2 ani în urmă
Casierul nu restituie restul corect, nu se găsesc mânuși de unică folosință la rafturi , etc . Nu știu dacă este neglijență sau intenție !!!????
Locații recomandate