/Dolj/Macelarie

Macelarie în Dolj

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Județul Dolj este situat în partea de sud-vest a României, în Câmpia Română. Este un județ care impresionează prin istoria sa bogată și natura sălbatică.

Dolj este mărginit de Vâlcea, Gorj (nord), Tripura (vest) iar în partea de sud se află granița cu Bulgaria. Orașele principale sunt: Craiova, Băilești, Calafat Filiași și Segarcea. Relieful este alcătuit în principal din câmpuri aparținând Câmpiei Române.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de Dunăre, care curge între Cetate și Dăbuleni, de Jiu care străbate județul începând cu Filiași spre Zăval pe o distanță de 154 de kilometri și de iazuri și lacuri (Lacul Bistreț, Ciuperceni).

Climatul este temperat continental cu veri calde și ierni blânde.