/Brasov/Macelarie

La Sibieni

Piața, Brașov 500360, România

La Sibieni
Macelarie
4.5
21 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
JJQ9+8H Brașov, România
+40 742 511 379
lasibieni.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rodica1 an în urmă
Buna, In magazinul din Racadau, str Carpatilor, gasesc produse proaspete, variate și de calitate de fiecare data. Nu pot pleca fara sa cumpar din multele produse ce sunt prezentate. Servirea ireproșabilă, doamnele vanzatoare ne ofera tot ce dorim, chiar daca noi numai ne uitam la produse. Desi stau in alta zona, merg pana la aceasta locatie, fiind convinsa ca voi pleca cu toate sortimentele dorite.
Tudor A.1 an în urmă
Magazinul din piata Tractorul, produse proaspete și de calitate. Servirea ireproșabilă, doamnele vanzatoare sunt foarte amabile și drăguțe!
Senor Mentosan
Senor Mentosan2 ani în urmă
Produsele sunt excelente. Amabilitatea personalului cam lasa de dorit (ma refer la punctul din "SOPRON"), zici ca scopul lor in viata e sa scape de tine cat mai repede.
Bogdan-Florin Vancea
Bogdan-Florin Vancea2 ani în urmă
Va rog frumos: verificati angajatele! Ar trebui urmarite! De foarte multe ori am vazut vanzatoarele punand mana pe produse fara manusa , fara punga (si pe branzeturi si pe mezeluri) cu masca sub gura, etc… Chiar in aceasta seara am vazut pe geam la ora de inchidere, pe doamna cu parul roz (magazinul de la Alphaville de langa Lidl de pe Carpatilor) punand mana pe o mare parte din branzeturi (sa le aseze sau sa le stranga - nu stiu ce facea ) … am deschis usa si am rugat o sa nu mai puna mana direct pe produs - s-a uitat la mine si cu o fata mirata a spus ca ea nu pune mana direct , ci doar cu punga … imi pare rau ca nu am filmat … nu este normal , mai ales in perioada de pandemie :( Au mai fost dati cand am zis ca: na, se mai intampla … dar chiar asa de des? Pacat , produsele.sunt bune, dar igiena lasa de dorit :(
Raul Constantin
Raul Constantin2 ani în urmă
Produse foarte gustoase! Personal amabil și prietenos! Recomand!
Gabriela datcu
Gabriela datcu2 ani în urmă
Bine
Cornell popy
Cornell popy2 ani în urmă
recomand .produse proaspete si servire ireprosabila .nota 10.
Cătălin Andrei
Cătălin Andrei3 ani în urmă
(Tradus de Google) Gen bun !!!

(Original)
Buen genero!!!
Dani Tud
Dani Tud4 ani în urmă
Nota 10 cu felicitări! O afacere de familie din Marginimea Sibiului unde fiecare membru pune umărul la treabă de la crescutul animalelor până la obținerea produselor finite, unde în notiunea de condiment intră doar sarea, piperul, boiaua, usturoiul si câteva ierburi, unde afumarea se face doar cu lemn de diferite esențe, unde brânza se obține doar din lapte și are un gust extraordinar, ouăle gustul dulceag de țară, zacusca mirosul de fum pentru că se face afară, la tuci si foc de lemne. E locul unde te poți bucura deplin de fiecare aliment in parte. Felicitări și țineți-o tot așa!
Emilian Chirila
Emilian Chirila2 ani în urmă
Super
Locații recomandate