/Brasov/Macelarie

Macelarie în Brasov

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Brașov este un județ situat în centrul țării, în regiunea istorică Transilvania. Reședința sa de județ este Brașov.

Se învecinează cu județele: Covasna la nord-est, Buzău la est, Prahova, Argeș și Dâmbovița la sud, Sibiu la vest, Mureș și Hargita la nord. Principalele orașe sunt Brașov, Codlea, Predeal Râșnov Rupea, Săcele Victoria, Zărnești.

Relieful județului Brașov este unul accidentat, crește în altitudine de la nord la sud. Cel mai important râu este Oltul care străbate județul Brașov pe o distanță de 210 kilometri. Clima județului este temperat continentală, care reprezintă o tranziție între clima temperată de tip oceanic și cea temperată de tip continental.