/Vaslui/Spital

Spital în Vaslui

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Vaslui este un județ situat în marginea central-estică a României. La est se învecinează cu Republica Moldova. Județele vecine sunt următoarele: Iași la nord, Galați la sud, Vrancea la vest și la nord-vest Neamț.

Orașul reședință de județ este Vaslui. Granița naturală cu Republica Moldova este marcată de râul Prut. Județul Vaslui, din punct de vedere administrativ, dispune de 3 municipii (Bârlad, Huși și Vaslui), de două orașe (Negrești și Murgeni) și 81 de comune cu numai puțin de 449 de sate.

Clima în județul Vaslui este continentală, iarna aflându-se sub efectul maselor de aer rece și vara al aerului continental și tropical.