/Vaslui/Doctor

Doctor în Vaslui

Un doctor este o persoană care menține sau restabilește sănătatea persoanelor din jur cu ajutorul cunoștințelor sale din domeniul medicinei. Este cel care știe cum să pună un diagnostic foarte corect, care știe cum să trateze maladiile, afecțiunile sau rănile, durerile sau alte condiții.

Asta se face ascultând pacientul, înțelegând problema, apoi folsindu-se de expertiza sa științifică pentru a ști mai bine cum să trateze cel mai bine maladia sau durerile. Există un tip de doctor specific pentru aproape toate principalele sisteme din corpul uman.

Un doctor se poate găsi în mai multe stabilimente, de la cabinetele private, până la spitale. Este o persoană respectată care ajută mereu oamenii, o persoană înțelegătoare, care este mereu gata să dea tot ce are mai bun pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Vaslui este un județ situat în marginea central-estică a României. La est se învecinează cu Republica Moldova. Județele vecine sunt următoarele: Iași la nord, Galați la sud, Vrancea la vest și la nord-vest Neamț.

Orașul reședință de județ este Vaslui. Granița naturală cu Republica Moldova este marcată de râul Prut. Județul Vaslui, din punct de vedere administrativ, dispune de 3 municipii (Bârlad, Huși și Vaslui), de două orașe (Negrești și Murgeni) și 81 de comune cu numai puțin de 449 de sate.

Clima în județul Vaslui este continentală, iarna aflându-se sub efectul maselor de aer rece și vara al aerului continental și tropical.