/Olt/Farmacie

Farmacie în Olt

O farmacie este un loc la fel de important ca și un spital sau alte locuri unde se garantează sănătatea publică. Farmaciștii și preparatorii de aici dau cele mai calitative sfaturi, dar știu și cum să asculte cu profesionalism și răbdare toți pacienții care au nevoie de sfaturi.

O farmacie este locul unde se îndreaptă în mod natural o persoană care a consultat un medic și care a primit o rețetă. Dar nu numai! Farmacia este și un loc unde se pot cumpăra și produse de înfrumusețare, lucruri pentru bebeluși sau copii mai mici sau alte accesorii.

Sănătatea este un lucru esențial. Farmaciștii știu bine asta. Au deci un rol primordial de sfătuire, ascultând atent pacienții atunci când au nevoie de asta.

Olt este un județ din România, situat în partea de sud a țării, la granița cu Bulgaria, Valahia, în regiunea de dezvoltare de sud-vest. Reședința de județ este Slatina.

Olt are o suprafață de 5498 km2, reprezentând 2,3% din teritoriul national. Limitele județului Olt sunt următoarele: la nord-vest județul Vâlcea, la nord-est județul Argeș, la est județul Teleorman, la sud Bulgaria.

Județul Olt este situat în Câmpia Română. Doar partea de nord aparține platoului Getic. Județul este structurat în jurul râului Olt, afluent al Dunării, care traversează județul de la nord la sud pe o distanță de 143 de kilometri.

Climatul județului este de tip continental cu câteva influențe mediteraneene.