/Mures/Maseur

Maseur în Mures

Uneori, masajul nu este doar un simplu răsfăț sau un lux, ci o adevărată necesitate. Astfel că, un maseur este cel care te va ajuta să te bucuri de o mulțime de beneficii. Cu toții cunoaștem foarte bine senzația de relaxare, de lejeritate, de stare de bine pe care masajul îl procură. După un masaj nu mai suntem atât de tensionați, suntem mai relaxați.

Un maseur va ști cum să te ajute pentru ca unele puncte mai tensionate să dispară, te va ajuta să fii mai zen și nu numai. Masajul are cel mai important efect și asupra circulației sanguine.

Un maseur te va ajuta deci să ai grijă de tine, dar și să reziști mai bine în fața stresului care poate declanșa unele patologii.

Mureș este un județ din România situat în zona central-nord-estică, în Transilvania. Reședința de județ este Târgu-Mureș. Mureș ocupă 2,8% din teritoriul României și este limitat la nord de județele Bistrița-Năsăud și Suceava, la est de județul Harghita, la sud de județele Brașov și Sibiu și la vest de județele Alba și Cluj.

Dealurile și câmpiile ocupă jumătate din suprafața județului și munții cealaltă jumătate. Județul se articulează în jurul văii Mureșului și afluenților săi, râurile Niraj și Gurghiu.

Județul numără mai multe lacuri artificiale – Iernut, Văleni, Fărăgău – și naturale – Ursu. Climatul județului este unul continental, cu ierni lungi și reci și veri calde.