/Ilfov/Magazin de fructe

Magazin de fructe în Ilfov

Vrei să profiți din plin de beneficiile fructelor, dar vrei să alegi în același timp cele mai bune fructe? În acest caz, trebuie să le alegi de la un magazin fructe. Aici vei găsi mereu fructe pline de prospețime, de cea mai înaltă calitate.

Nu uita că pentru o viață sănătoasă este foarte important să consumi fructe, dar și legume. Fructele conțin antioxidanți indispensabili pentru organism, dar și alte elemente utile pentru sănătatea întregului organsim. Sunt surse de vitamine, de minerale și de fibre și sunt un atu de preț pentru sănătate.

Vei avea de unde alege în funcție de nevoi și de dorințe din cea mai variată gamă de produse.

Ilfov, care este actualmente cel mai mic județ din România, cu o suprafață de 1593 de kilometri pătrați, este situat în Câmpia Română, în apropiere de București. Climatul este temperat continental. Cele mai importante cursuri de apă din Ilfov sunt Colentina, Dâmbovița (care aprovizonează cu apă orașele Buftea și București). Cele mai vaste lacuri sunt Cernica, Snagov și Căldărușani, situate în partea de nord a județului.

Este înconjurat de județele vecine Prahova în partea de nord, Dâmbovița în partea de vest, Giurgiu la sud-vest și Ialomița la est. Pe teritoriul județului Ilfov sunt situate 8 orașe: Bragadiru, Buftea, Chitila, Măgurele, Otopeni, Pantelimon, Popeşti Leordeni şi Voluntari, 32 de comune și 91 de sate.