/Giurgiu/Oftalmolog

Oftalmolog în Giurgiu

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Giurgiu este municipiul de reședință al județului cu același nume situat în Muntenia. Județul Giurgiu este situat la marginea sudică a țării, la granița cu Bulgaria. Se învecinează cu județe precum Teleorman, Dâmbovița, Călărași și Ilfov. Este situat la nord de Dunăre și este situat în întregime în Muntenia.

La o distanță de aproximativ 65 de kilometri la sud se află București. Este situat în cadrul Marii Câmpii Române. În județ clima este temperat continentală. Vara, temperaturile sunt ridicate, se poate ajunge chiar și la secetă iar iernile sunt geroase.

Cel mai important râu din județul Giurgiu este fluviul Dunărea. În Giurgiu mai sunt alte râuri precum Dâmbovița, Argeș sau Neajlov. În Giurgiu se află și Parcul Național Comana care conține lacul cu același nume.