/Giurgiu/Macelarie

Macelarie în Giurgiu

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Giurgiu este municipiul de reședință al județului cu același nume situat în Muntenia. Județul Giurgiu este situat la marginea sudică a țării, la granița cu Bulgaria. Se învecinează cu județe precum Teleorman, Dâmbovița, Călărași și Ilfov. Este situat la nord de Dunăre și este situat în întregime în Muntenia.

La o distanță de aproximativ 65 de kilometri la sud se află București. Este situat în cadrul Marii Câmpii Române. În județ clima este temperat continentală. Vara, temperaturile sunt ridicate, se poate ajunge chiar și la secetă iar iernile sunt geroase.

Cel mai important râu din județul Giurgiu este fluviul Dunărea. În Giurgiu mai sunt alte râuri precum Dâmbovița, Argeș sau Neajlov. În Giurgiu se află și Parcul Național Comana care conține lacul cu același nume.