/Giurgiu/Doctor

Doctor în Giurgiu

Un doctor este o persoană care menține sau restabilește sănătatea persoanelor din jur cu ajutorul cunoștințelor sale din domeniul medicinei. Este cel care știe cum să pună un diagnostic foarte corect, care știe cum să trateze maladiile, afecțiunile sau rănile, durerile sau alte condiții.

Asta se face ascultând pacientul, înțelegând problema, apoi folsindu-se de expertiza sa științifică pentru a ști mai bine cum să trateze cel mai bine maladia sau durerile. Există un tip de doctor specific pentru aproape toate principalele sisteme din corpul uman.

Un doctor se poate găsi în mai multe stabilimente, de la cabinetele private, până la spitale. Este o persoană respectată care ajută mereu oamenii, o persoană înțelegătoare, care este mereu gata să dea tot ce are mai bun pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Giurgiu este municipiul de reședință al județului cu același nume situat în Muntenia. Județul Giurgiu este situat la marginea sudică a țării, la granița cu Bulgaria. Se învecinează cu județe precum Teleorman, Dâmbovița, Călărași și Ilfov. Este situat la nord de Dunăre și este situat în întregime în Muntenia.

La o distanță de aproximativ 65 de kilometri la sud se află București. Este situat în cadrul Marii Câmpii Române. În județ clima este temperat continentală. Vara, temperaturile sunt ridicate, se poate ajunge chiar și la secetă iar iernile sunt geroase.

Cel mai important râu din județul Giurgiu este fluviul Dunărea. În Giurgiu mai sunt alte râuri precum Dâmbovița, Argeș sau Neajlov. În Giurgiu se află și Parcul Național Comana care conține lacul cu același nume.