/Dambovita/Macelarie

Macelarie în Dambovita

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Dâmbovița reprezintă unul din cele 41 de județe ale României. Face parte din Muntenia, regiune istorică. Ocupă aproximativ 1,7% din suprafața țării. Reședința de județ este la Târgoviște, acesta din urmă fiind un important centru economic, politic, administrativ și cultural al județului.

Este situat în partea central-sudică a țării. Se învecinează cu Brașov la nord, cu Prahova la est, Giurgiu la sud și Argeș a vest. Dâmbovița este un județ alcătuit din două municipii, cinci orașe și 82 de comune cu 361 de sate. Rețeaua hidrologică din județul Dâmbovița aparține la două sisteme hidrografice distincte: cel al Ialomiței, în jumătatea de nord-est, și cel al Argeșului în jumătatea de sud-vest.