/Covasna/Macelarie

Macelarie în Covasna

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Covasna este un județ situat în sud-estul Transilvaniei, în zona centrală a României. Reședința este municipiul Sfântu Gheorghe. Teritoriul face parte din – cu excepția sudului județului -din Ținutul Secuiesc care este o regiune etnografică și istorică ocupată de secuii maghiari.

O mare parte din relief este constituită din munții din grupul Carpaților Orientali. Majoritatea localităților sunt situate în văile și depresiunile situate de-a lungul a diferitelor râuri care traversează județul. Principalul râu este Oltul. De-a lungul malului Oltului se află Sfântul Gheorghe.

În est, Covasna se învecinează cu județele Vrancea și Bacău, la sud-est cu Buzău, la sud-vest cu Brașov și la nord cu Harghita.

Covasna are o climă moderată, cu ierni geroase și veri călduroase.