/Constanta/Macelarie

Macelarie în Constanta

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Constanța este un județ din Dobrogea. Orașul reședință de județ este Constanța. Județul posedă o graniță internațională cu Bulgaria la sud. La vest este limitat Dunăre care separă județele Călărași, Ialomița și Brăila. La nord se învecinează cu județul Tulcea. La est limita sa este domeniul public maritim al Mării Negre.

În județul Constanța predomină relieful de podiș cu o altitudine redusă, sub 200 de metri. Litoralul Mării Negre este alcătuit la nord din cordoane de nisip care separă marea de lacuri iar în sud se remarcă o faleză mai abruptă, alcătuită din calcare și loess cu înălțimi cuprinse între 15-30 de metri.

Județul Constanța este caracterizat de un climat temperat continental, influențat de poziția geografică, între Dunăre și Marea Neagră.