/Caras severin/Spital

Spital în Caras severin

Un spital este o instituție în care se oferă îngrijiri sau în care un personal mai calificat se poate ocupa de persoanele bolnave sau de victimele unor traumatisme prea complexe pentru a fi tratate acasă sau la cabinetul unui medic.

Cei care lucrează la un spital sunt profesioniști dedicați care vin în ajutorul persoanelor a căror sănătate este în pericol. Oferă cele mai bune îngrijiri sau servicii pentru ca toți bolnavii să se simtă mai bine sau ca persoanele în pericol să aibă o mai bună situație.

Munca depusă aici este mereu o muncă în echipă și de relații umane, uneori depunând împreună eforturi uriașe pentru a se salva vieți. Aparatele sunt cele mai performante, condițiile cele mai bune și personalul este extrem de amabil.

Caraș Severin este un județ din România situat în partea de vest a țării, la granița cu Serbia, în regiunea istorică Banat. Reședința de județ este Reșița. Județul cuprinde 2 municipii, 6 orașe, 69 de comune și un total de 287 de sate.

Cu cei 8514 km 2, este al treilea județ ca mărime după Suceava și Timiș. Este, în egală măsură, regiunea în care Dunărea intră în România. Munții ocupă 67% din suprafața țării, inclusiv sudul Carpaților. Regiunea este traversată de Timiș, Cerna, Caraș și Nera.

Clima din județul Caraș-Severin este continental moderată cu influențe mediteraneene pe timp de vară.