/Caras severin/Oftalmolog

Oftalmolog în Caras severin

Încă de la cea mai fragedă vârstă, ochii noștri trebuie să facă obiectul atenției medicilor. De-a lungul timpului, vederea se modifică și odată cu înaintarea în vârstă este necesar să se facă un bilanț regulat pentru a se detecta o miopie sau alte probleme legate de vedere.

Oftalmologul este cel care va trata ansamblul afecțiunilor ochilor, pleoapelor, dar și a căilor lacrimale. Dar care și asigură corectarea problemelor legate de vedere. În același timp, poate prescrie ochelari corectori adaptați miopiei, dar poate trata sau detecta și problemele legate de cataractă sau glaucom.

Caraș Severin este un județ din România situat în partea de vest a țării, la granița cu Serbia, în regiunea istorică Banat. Reședința de județ este Reșița. Județul cuprinde 2 municipii, 6 orașe, 69 de comune și un total de 287 de sate.

Cu cei 8514 km 2, este al treilea județ ca mărime după Suceava și Timiș. Este, în egală măsură, regiunea în care Dunărea intră în România. Munții ocupă 67% din suprafața țării, inclusiv sudul Carpaților. Regiunea este traversată de Timiș, Cerna, Caraș și Nera.

Clima din județul Caraș-Severin este continental moderată cu influențe mediteraneene pe timp de vară.