/Caras severin/Doctor

Doctor în Caras severin

Un doctor este o persoană care menține sau restabilește sănătatea persoanelor din jur cu ajutorul cunoștințelor sale din domeniul medicinei. Este cel care știe cum să pună un diagnostic foarte corect, care știe cum să trateze maladiile, afecțiunile sau rănile, durerile sau alte condiții.

Asta se face ascultând pacientul, înțelegând problema, apoi folsindu-se de expertiza sa științifică pentru a ști mai bine cum să trateze cel mai bine maladia sau durerile. Există un tip de doctor specific pentru aproape toate principalele sisteme din corpul uman.

Un doctor se poate găsi în mai multe stabilimente, de la cabinetele private, până la spitale. Este o persoană respectată care ajută mereu oamenii, o persoană înțelegătoare, care este mereu gata să dea tot ce are mai bun pentru a-i ajuta pe cei bolnavi.

Caraș Severin este un județ din România situat în partea de vest a țării, la granița cu Serbia, în regiunea istorică Banat. Reședința de județ este Reșița. Județul cuprinde 2 municipii, 6 orașe, 69 de comune și un total de 287 de sate.

Cu cei 8514 km 2, este al treilea județ ca mărime după Suceava și Timiș. Este, în egală măsură, regiunea în care Dunărea intră în România. Munții ocupă 67% din suprafața țării, inclusiv sudul Carpaților. Regiunea este traversată de Timiș, Cerna, Caraș și Nera.

Clima din județul Caraș-Severin este continental moderată cu influențe mediteraneene pe timp de vară.