/Bihor/Salon de infrumusetare

Salon de infrumusetare în Bihor

Cea mai bună modalitate de a te destinde sau a te relaxa după o zi lungă de muncă sau de a te răsfăța atunci când simți nevoia, este să mergi la un salon de înfrumusețare. Ai nevoie deci de avantajele oferite serviciile oferite de un salon profesionist de înfrumusețare pentru ca tenul tău să fie perfect luminos și curat.

Fie că mergi la un salon de înfrumusețare pentru un tratament al feței sau pentru alte îngrijiri pentru a te simți cel mai bine și cea mai încrezătoare, te va ajuta să te simți cea mai frumoasă, să te destinzi și să profiți din plin de viață.

Bihor este un judet situat in partea de vest a tarii, la granita cu Ungaria, in regiunea istorica Crisana. Resedinta de judet este la Oradea.

Bihor este limitrof cu Ungaria la vest, la doar 100 de kilometri distanta. Este marginit la nord de judetul Satu-Mare, la est de judetul Salaj si Cluj, la sud-est de judetul Alba si la sud de judetul Arad. Judetul Bihor beneficiaza de un relief diversificat. In partea de vest se afla Campia de Vest. Aproape de Oradea pornesc Dealurile de Vest si la est de judetele Salaj, Cluj si Alba sunt Carpatii Occidentali, Muntii Apuseni si Muntii Padurea Craiului.

Clima este temperat continentala cu ierni blande si veri calduroase. Raurile principale ale Bihorului sunt Crisul Repede, Crisul Negru si Barcau cu afluentii lor.