/Bihor/Macelarie

Macelarie în Bihor

Dacă vrei să savurezi cel mai bun antricot maturat, o carne de porc incomparabilă ce ți se va topi în gură după preparare sau cea mai bună ceafă și cel mai fragd piept de pui- ai un singur lucru de făcut- să mergi la o măcelărie.

Carnea de la măcelărie este de cea mai bună calitate. Are o savoare incomparabilă și te poți bucura aici chiar și de unele produse unice. Cei care lucrează aici sunt fini cunoscători și vor ști cum să găsească pentru tine cele mai bune produse, chiar și unele perle rare.

În plus, la o măcelărie, poți beneficia de cele mai bune sfaturi doar de la profesioniști. Poți primi sfaturi de preparare, chiar și de asezonare pentru a face din fiecare masă un moment de neuitat plin de savoare.

Bihor este un judet situat in partea de vest a tarii, la granita cu Ungaria, in regiunea istorica Crisana. Resedinta de judet este la Oradea.

Bihor este limitrof cu Ungaria la vest, la doar 100 de kilometri distanta. Este marginit la nord de judetul Satu-Mare, la est de judetul Salaj si Cluj, la sud-est de judetul Alba si la sud de judetul Arad. Judetul Bihor beneficiaza de un relief diversificat. In partea de vest se afla Campia de Vest. Aproape de Oradea pornesc Dealurile de Vest si la est de judetele Salaj, Cluj si Alba sunt Carpatii Occidentali, Muntii Apuseni si Muntii Padurea Craiului.

Clima este temperat continentala cu ierni blande si veri calduroase. Raurile principale ale Bihorului sunt Crisul Repede, Crisul Negru si Barcau cu afluentii lor.