/Arad/Scoala de dans

Scoala de dans în Arad

Școala de dans este cea mai bună alegere atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari. Dansul este cel care ameliorează supelețea, coordonarea, echilibrul, amplitudinea mișcării, anduranța, tonusul muscular, forța și postura.

Dar, alegând o școală de dans pentru copil, acesta va beneficia și de cea mai bună dezvoltare pe plan emoțional, social sau cognitiv. Devotamentul, disciplina și concentrarea pe care copiii trebuie să le practice și să le învețe la o școală de dans, sunt competențe de viață importante care le vor fi de folos și la școală, dar și în viața de zi cu zi. Dansul ajută și la încrederea în sine, ajută la munca în echipă, dar învață copiii să fie cei mai răbdători și cei mai ascultători.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.