/Arad/Optica

Optica în Arad

Mereu disponibili pentru a oferi cele mai bune servicii, animați de pasiunea care i-a făcut să aleagă această meserie și oferind mereu lentile sau ochelari de cea mai înaltă calitate, profesionștii de la serviciile de optică își pun mereu competențele în serviciul tău.

Vei găsi experți care te vor ghida în alegerea lentilelor tale de contact, a ochelarilor de vedere și a monturilor. Se vor respecta de fiecare dată fizionomia ta, dar și corecțiile de care ai nevoie.

Dar, datorită celor mai recente inovații tehnologice vei beneficia de competențe în materie de examen al vederii, control al vederii și adaptarea pentru lentilele de contact. Ascultând mereu nevoile și așteptările tale, specialiștii în optică vor defini cele mai bune soluții pentru confortul tău vizual.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.