/Arad/Notar

Notar în Arad

Notarul are rolul de a aduna, de a autentifica și de a păstra unele acte juridice. Se va asigura că toate actele de care ai nevoie vor fi pregătite. În plus, uneori este destul de dificil să îți autentifici actele fără apelezi la un notar. Este un ofițer public deci indispensabil care joacă un rol bine definit atunci când vine vorba despre domeniul juridic.

Un notar oferă prestații diverse sau diferite, te ajută la tranzacția unui bun imobiliar, completează unele formalități atunci când vine vorba despre o firmă, se poate apela la el pentru donații sau pentru succesiune și chiar dă și cele mai bune sfaturi juridice.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.