/Arad/Loterie

Loterie în Arad

Fie că ești un împătimit al loteriei, fie că ești nou în materie de jocuri de noroc, ar trebui să ajungi și tu pe la o loterie. Cu siguranță că vei găsi aici ceva care să se potrivească stilului și personalității tale.

Loteria este unul din cele mai vechi jocuri din categoria jocurilor de noroc și mii de români își încearcă în fiecare săptămână norocul. Alegând și tu să joci la loterie, te poți bucura de cele mai tentante promoții, de mai multe tipuri de extrageri și de cea mai originală sau mai inedită experiență de joc, care îți va urca cu siguranță nivelul de adrenalină.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.