/Arad/Florarie

Florarie în Arad

Florile vin cu un plus de culoare pentru spațiile verzi sau pentru casa noastră, cu o notă de eleganță pentru balcoane și cu o notă boemă în interiorul casei noastre. Sunt un element de decor pentru masă sau living.

Deoarece florile sunt cele care ne descriu emoțiile mai bine decât cuvintele, să alegi flori de la o florărie este cea mai bună modalitate de a transmite un mesaj. În funcție de ocazie sau de mesajul pe care dorești să îl transmiți, specialiștii de la o florărie îți pot da cele mai bune sfaturi cu privire cea mai bună alegere pe care o poți face.

Datorită experienței, cunoștințelor sau îndemânării, specialiștii de la o florărie te vor ajuta să îți exprimi mai ușor emoțiile. Indiferent de eveniment, vor ști cum să realizeze compoziții unice, speciale, pe placul tuturor.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.