/Arad/Croitor

Croitor în Arad

Un tiv sau scurtarea unor pantaloni, o gaură de reparat sau o haină de modificat... ești în căutarea unui croitor pentru hainele tale? Nimic mai simplu. Un croitor cu experiență este o persoană care va face unele haine la comandă după un anumit tipar, care realizează la perfecție toate comenzile speciale, care știe cum să lucreze toate materialele pentru a ieși adevărate capodopere din mâinile sale.

Este cea mai frumoasă meserie deoarece chiar poți îmbrăca pe toată lumea și toată lumea are nevoie la un moment dat de cei mai buni croitori.

Un croitor va propune cele mai frumoase și cele mai originale creații, făcute cu pasiune și cu rigurozitate. Munca sa este de cea mai înaltă calitate, dar creațiile sale au acel ceva de care ai nevoie- un plus de personalitate.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.