/Arad/Coafor

Coafor în Arad

O programare la coafor este o paranteză pe care ți-o poți acorda în viața de zi cu zi extrem de încărcată, o ocazie de vis în care poți petrece mai mult timp cu tine.

Părul reprezintă emoția memoria emoțiilor noastre și atunci când mergi la coafor, simți nevoia cel mai adesea de o schimbare, de un nou început, o nouă etapă. O modalitate ideală deci de a avea mai multă încredere în tine și de a te elibera, un fel de tranziție înspre un nou capitol și uneori înspre o viață mai nouă.

Alegând să mergi la un coafor, vei avea grijă de tine, te vei răsfăța și vei avea cel mai bine grijă de părul tău, doar cu produse de calitate. Și bineînțeles, vei primi cele mai bune sfaturi de îngrijire.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.