/Arad/Cinema

Cinema în Arad

În viață se spune cel mai adesea că mărimea nu contează. Dar acest lucru nu este valabil atunci când vine vorba despre cinema. Ecranul de aici este imens și depășește cu mult mărimea ecranului televizorului tău de acasă sau al telefonului smartphone.

Nu e deci o întâmplare faptul că se spune că un film este făcut pentru a fi văzut pe un ecran mare.

Un film la cinema îți va permite să te bucuri de cea mai bună calitate a sunetului și de cea mai bună calitate a imaginii. În plus, poți profita de cea mai frumoasă ambianță. În funcție de film, spectatorii vor aplauda, vor râde, se vor emoționa... această ambianță este cea care te va scufunda în inima acțiunii pe care o vei trăi la cote maxime.

Scaunele confortabile, dar calitatea vizuală și sonoră te vor cufunda imediat în minunatul univers cinematografic.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.