/Arad/Centru comercial

Centru comercial în Arad

Centrele comerciale sunt din ce în ce mai numeroase! Sunt cele mai frumoase locuri, unde lumea vine să se distreze, să se plimbe sau să se relaxeze.

Vizitarea unui centru comercial este avantajoasă din mai multe puncte de vedere. Mai multe magazine, de tot felul, de la haine, la electrocasnice, la cărți sau decorațiuni sunt aflate într-un singur loc. Poți găsi totul aici, poți petrece o zi întreagă, poți mânca, merge la cinema sau să te joci unele jocuri.

Un centru comercial este și un loc excelent unde poți petrece cel mai frumos timp alături de prieteni sau familie în jurul unei cafele, a unui suc sau al celor mai savuroase preparate.

Nu mai trebuie deci să traversezi tot orașul pentru a merge de la un magazin la altul, de la o adresă la alta.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.