/Arad/Atelier de dezmembrari auto

Atelier de dezmembrari auto în Arad

Foarte multe persoane care au nevoie de piese de schimb pentru mașina lor, apelează la un atelier de dezmembrări auto. Aici se găsesc atât elemente de caroserie, cât și de mecanică sau de interior.

Dar la un atelier de dezmembrări auto vei găsi și bare de protecție, portiere, haion, aripi sau faruri. Oferta este extrem de generoasă și de variată pentru orice tip de consumator sau de client. Unele piese auto sunt de cea mai bună calitate, fiind originale și provenite de la mașini deteriorate. Iar prețurile sunt mult mai mici în comparație cu piesele noi din magazine.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.