/Arad/Arhitect

Arhitect în Arad

Atunci când se dorește constuirea unei locuințe, extinderea, renovarea sau transformarea unui imobil existent realizarea unui proiect este o necesitate.

Elaborarea acestui proiect cade în sarcina unui arhitect și inginer proiectant. Arhitectul va porni de la solicitările și opțiunile clientului.

Deoarece fiecare persoană este diferită un arhitect este în măsură să realizeze și să ofere proiecte pliate pe cerințele fiecărei persoane în parte, personalizându-le. Un arhitect este conștient de faptul că timpul este prețios pentru fiecare, de aceea face tot posibilul să respecte termenele stabilite.

Un arhitect este acea persoană care îți vine în ajutor cu o serie de recomandări în privința terenurilor pe care urmează să fie realizată o construcție. Atunci când vrei să ai garanția că vei obține construcția visată, într-un timp redus și fără complicații, atunci ai nevoie de serviciile unui arhitect.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.