/Arad/Agent de catering

Agent de catering în Arad

Vrei să te bucuri de cele mai savuroase preparate, cu cele mai sănătoase și mai proaspete ingrediente? Preparate care pot satisface toate poftele, toate dorințele și toate exigențele? Trebuie să alegi în acest caz, serviciile oferite de un agent de catering.

Te vei bucura de cele mai delicioase feluri de mâncare pentru prânz sau cină, atât meniuri fine dinning, cât și meniuri ca la mama acasă!

Dar, un serviciu complet de catering include mai multe lucruri: preparare, furnizare, servire și debarasare, în funcție de tipul de eveniment / client pentru care este solicitat.

Un agent de catering oferă deci cele mai bune servicii, flexibile, competente și de cea mai înaltă calitate.

Arad este un județ din vestul României, situat în Câmpia înaltă a Aradului, la 30 de kilometri distanță de Munții Zarand. Județul Arad este traversat de la est la vest de râul Mureș.

Județul Arad se învecinează cu: județul Bihor la nord și la nord-est, cu județul Alba la est, cu Hunedoara la sud-est, cu județul Timiș la sud și cu Ungaria în partea de vest.

Clima din județul Arad este preponderent continental-moderată, media temperaturilor oscilând în inetrvalul de 11 grade în zona de câmpie și 8 grade în zona de munte. Țara Zarandului este una din cele mai renumite zone etnografice de la noi din țară, unde sunt conservate piese de mare valoare și originalitate.

Rețeaua hidrografică este reprezentată de râul Mureș cu afluenții lui, Crișul Alb dar și unele râuri ce fac parte din rețeaua hidrografică a Crișului Negru. Principalele lacuri sunt Tauț și Cladova.