/Timis/Librarie

Diverta

Strada Aristide Demetriade 1, Timișoara 300088, România

Diverta
Librarie
3.9
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68H+XF Timișoara, România
+40 726 222 236
dol.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Diverta
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–21
Duminică: 10–21
Scrie o recenzie
Niculae Teodorescu
Niculae Teodorescu193 zile în urmă
Locație selecta, personal amabil
David Livadariu
David Livadariu1 an în urmă
Librăria e la etajul 3 in Iulius Mall langa Carturesti. Au prețuri relativ la fel cu librăria de lângă si aceleași carti. Am vizitat-o cu ocazia ofertei de carti gratis cu dovada vaccinării. Staff-ul e puțin neprofesionist.
Gabriela Luca
Gabriela Luca2 ani în urmă
Gama variata de produse de papetărie.
Paulina Bodrug
Paulina Bodrug2 ani în urmă
Nu recomand deloc.Experienta foarte urata.Am avut un rucsac de returnat cu un fermoar defect (cumparat acum 2 zile)nu l am purtat,l am adus intact.Si doamna din start a reactionat negativ si frustrant .Ca nu mi l puneti pe masa ,ca de unde sa stie ea,poate l am stricat eu,ca de numa 2 zile am cumparat si i s a parut suspicios ca am intrebat in momentul achizitionarii de garantie daca e valabila.Mie mi se pare normal,e dreptul consumatorului sa intrebe garantie si sa returneze din orice motiv .Doamna daca cititi mesajul asta sa stiti daca ati fi mai draguta ati fi castigat mai mult.Aveti 1 client pierdut plus inca 5 cunostinte de ale mele.
Partea buna mi am recuperat banii.
O.M.
O.M.2 ani în urmă
De când s-a schimbat locația, am observat două lucruri: gama de produse e mult mai variată, dar angajatele sunt sub orice critică. Doar pentru că am petrecut 15 minute în magazin, nehotărâți în privința unui cadou pe care trebuia să îl alegem, am avut parte de priviri urâte și vorbit în doi peri.
Oana Alessandra
Oana Alessandra3 ani în urmă
Personal execrabil. Fata de la casa analfabetă sub orice critica. Procedura de retur este foarte aiurea , astepti 10 minute dupa un formular, ti-l arunca in scarba si te pune sa completezi in 2 exemplare doua coli pline de explicatii tratandu-te cu ochii dati peste cap si cu un vocabular "ca la tara" . Preturi foarte mari in comparatie cu alte magazine. Nu recomand magazinul din iulius mall.
Marga Marga
Marga Marga2 ani în urmă
Nici o stea nu ar merita, personalul lasă de dorit, doamna de la casă nu are experienta de a vorbi cu clienții, abia a salutat a doua oara după ce am salutat, nu purta mască de protecție și a și băgat degetul în nas pana așteptat sa se facă tranzacția. 7 ani de acasă lipsesc cu desăvârșire. Și era și foarte deranjată ca am întrerupt-o de la treabă. Prioritate au clienții doamnă după aceea marfa!!! Dezamăgitor.
Nicoleta Calapis
Nicoleta Calapis2 ani în urmă
O stea petru ca nu se poate mai putin!
Locații recomandate