/Timis/Librarie

Librarul cu papion

Strada Simion Bărnuțiu 62, Timișoara, România

Librarul cu papion
Librarie
4.7
83 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q775+VP Timișoara, România
+40 754 225 900
librarulcupapion.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–21
Marți: 11–21
Mirecuri: 11–21
Joi: 11–21
Vineri: 11–21
Sâmbătă: 11–21
Duminică: 11–9
Scrie o recenzie
Something LikeThat
Something LikeThat4 ani în urmă
Minunat, loc numai bun pentru a citii o carte liniștit în timp ce savurezi o cana de ceai, frumos aranjat cu loc pentru copii, varietate mare de cărți deci ai din ce alege la preturi accesibile, angajați tare drăguți, au și la subsol o încăpere chiar foarte drăguță, doar ca din cauza mirosului puțin cam greoi nu poți sta asa de mult acolo(părere personala), în rest totul foarte dragut
Cipijyty
Cipijyty4 ani în urmă
Foarte plăcut cărți de calitate și nu foarte scumpe jos ai un loc de joaca pt copilași sus poți să bei o cafeluță buna!și joculețe pt copii foarte educative și foarte diferite fata de ce este pe piata bravoo ..
Natalia Bodiu
Natalia Bodiu4 ani în urmă
Prima librărie pentru copii din Timișoara, care oferă timp pentru o cafea și o carte părinților, cât copiii sunt implicați în ateliere sau stau la povești cu librarul cu papion. SUPERBĂ!!!! Recomand cu mare căldură!
Samuel Leumas
Samuel Leumas4 ani în urmă
Am intrat, surprinsă de acest loc despre care nu știam inca, si mi se parea ca am intrat intr-un spațiu de poveste. Imi place enorm atmosfera, e foarte calda si primitoare. Sper sa aiba o durată lunga aceasta librărie (:
FLAVIU MARIUS
FLAVIU MARIUS4 ani în urmă
Un loc minunat și surprinzător de plăcut,abia așteptăm să revenim,personal de calitate si foarte primitor si grijuliu cu clienții,SUPERB
Andrei H
Andrei H4 ani în urmă
Groaznic preturi cu mult mai mari decat in alt loc
Apa plata "de pe muntele atos" 6 lei
Ruxandra Cozmuta
Ruxandra Cozmuta2 ani în urmă
Personalul este foarte amabil si dornic sa ajute, iar locatia este si ea ingrijita, ordonata si foarte bine dotata. Se gasesc carti in multe limbi (engleza, franceza, germana, spaniola) si, in general, sunt sanse mari sa cumperi mai mult decat ti-ai propus. Felicitari!
Lavinia König
Lavinia König2 ani în urmă
Oameni faini, un loc din care uiti sa mai pleci. Mult succes pe platforma online! Sa ne vedem cat mai curand in noul loc care sa fie exact asa cum vi-l imaginati!
Locații recomandate