/Suceava/Librarie

Alexandria Bookstore

Bloc T90, Bulevardul George Enescu nr 38, Suceava 720172, România

Alexandria Bookstore
Librarie
4.6
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6VQ+HJ Suceava, România
+40 230 530 339
librariilealexandria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Mihaela Pașcan
Mihaela Pașcan2 ani în urmă
E bine dotată librăria, dar la categoria cărți ar fi bine o clasificare, de genul: Medicina, Dezvoltare personala, Poezie, etc
Ar fi mult mai ușor de găsit. Câteodată te lași păgubaș și nu mai cumperi nimic, doar pt ca e destul de greu de cautat acul în carul cu fân.Știu ca sunt lucrători și te pot ghida, dar uneori nu știi ce cauți și ai vrea sa te duci direct la raftul de medicina, de exemplu, și sa ți cauți singur o carte despre ceva anume. Apoi, e un pic înghesuit. Mi ar fi plăcut un loc unde sa ți lași geanta, sa te așezi și sa răsfoiești câteva pagini. E greu sa te hotărăști mai ales când vrei sa faci un cadou. Și, iarăși apoi, mie îmi place mirosul de carte noua, pe care intr o biblioteca nu îl găsești. E părerea mea umila. În rest e curat, fără praf.
Cosmin Khaled
Cosmin Khaled2 ani în urmă
Are tot ce va trebuie in domeniu
Manuela Ungureanu
Manuela Ungureanu2 ani în urmă
Bine aprovizionata.
Ar fi de preferat o disponibilitate mai mare a personalului în prezentarea produselor și consilierea clienților.
ELENA-DANIELA PINTILEI
ELENA-DANIELA PINTILEI4 ani în urmă
astazi am sunat la cateva librarii Alexandria din Suceava , si AM AVUT O SURPRIZA PLACUTA PRIN FELUL CUM ,FIECARE DOAMNA MI.A VORBIT / RASPUNS LA TELEFON . DE LA PRIMUL SUNET CAND SAU PREZENTAT DUPA CE AU RIDICAT RECEPTORUL PANA LA FINALUL CONVORBIRII ! REPECT !!! ❤mentionez ca tot azi am vb si la o institute de stat de mare nume in Bucuresti , si mi s-a raspuns la apelul tel cu " Da ! " si mult tupeu (un" da din ala de Bucuresti " 👎)
Andreea Rotar
Andreea Rotar4 ani în urmă
Aici găsiți carti din toate domeniile, jocuri, jucării, cadouri personalizate, rechizite, decoratiuni, ceaiuri ,pentru cei mari si cei mici, așezate într-un decor primitor. Personal amabil, care te îndruma spre tot ce ai nevoie!
Marius
Marius8 ani în urmă
Prețuri scumpe față de prețurile librăriilor online. Plus că niciodată n-am găsit o carte clasică pe stoc, doar bestsellerurile momentului.
Giulia Rossi
Giulia Rossi2 ani în urmă
Foarte frumos! Personalul se comporta exemplar, o doamna de acolo m-a ghidat printre toate acele rafturi și m-a ajutat sa găsesc cartea potrivita stilului meu. Într-adevăr, preturile sunt destul de mari, dar majoritatea cărților își merita banii.
Codry Piersic
Codry Piersic2 ani în urmă
Preturi foarte mari...
Locații recomandate